خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گشوده شدن درهای مسجد الحرام به روی نمازگزاران پس از 7 ماه

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 27 مهر 1399 - 10:00
عربستان بعد از 7 ماه تعلیق اقامه نماز در مسجد الحرام در سایه شیوع کرونا، درهای مسجد را به روی نمازگزاران باز کرد.
مسجد،الحرام،اقامه،نماز،عربستان،تسنيم،ليتر،سعودي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، عربستان روز یکشنبه پس از 7 ماه تعلیق به دلیل شیوع اپیدمی کرونا ، به شهروندان و ساکنان سعودی اجازه اقامه نماز در مسجد الحرام را داد.
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
خبرگزاری رسمی عربستان( واس) نیز در این باره گزارش داد که نماز برای شهروندان و ساکنان عربستان برای اولین بار در مسجد الحرام بعد از 7 ماه تعلیق اقامه می‌شود.
خبرگزاری واس اعلام کرد که با آغاز مرحله دوم مراسم عمره و اقامه نماز در مسجد الحرام شهروندان سعودی با 75 درصد ظرفیت ، نماز صبح یکشنبه را در مسجد الحرام که برابر با اول ربیع الاول است ، اقامه کردند.
وزارت امور حج و عمره تأکید کرد که همه اقدامات پیشگیرانه برای محافظت از نمازگزاران اتخاذ شده ، به گونه‌ای که 4000 کارگر 10 بار در روز مسجد جامع را شستشو و ضد عفونی می‌کنند و 900 لیتر مواد ضد عفونی کننده دست روزانه از طریق 300 دستگاه در تمام راهروهای مسجد جامع و 1000 لیتر ضدعفونی کننده فرش و 2500 لیتر ضدعفونی کننده سطوح توزیع می‌شود .
وزارت بهداشت عربستان سعودی ، روز شنبه ، از ثبت 359 مورد جدید ویروس کرونا خبر داد و در مجموع شمار مبتلایان به این ویروس به 341،854 مورد رسید.
انتهای پیام/