خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب رتبه ملی توسط سوادآموز زنجانی

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 27 مهر 1399 - 09:28
معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: یکی از سوادآموزان دوره انتقال موفق به کسب عنوان سوادآموز ملی شد.
سوادآموزي،آموزش،فرهنگي،سوادآموزان،سواد،مهر،پرسش،اهداف،موفق،ايجاد

ایسنا/زنجان معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: یکی از سوادآموزان دوره انتقال موفق به کسب عنوان سوادآموز ملی شد.
فرحناز فتحی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر فعالیت‌های فرهنگی در کنار آموزش سواد، اظهار کرد: یکی از وظایف حوزه سوادآموزی ارتقای شاخص‌های اجتماعی و فرهنگی در کنار آموزش خواندن و نوشتن است.
توسعه پایدار و رسیدن به اهداف عالی ترسیم شده در ایجاد نهضت سوادآموزی و استفاده از ظرفیت فرهنگی برای افزایش بهره‌وری علمی و تربیتی در خانواده‌ها است.
وی برگزاری مسابقات فرهنگی از جمله پرسش مهر ریاست‌جمهوری را از نمونه‌های موفق فعالیت فرهنگی در حوزه سوادآموزی عنوان کرد و گفت: ایجاد زمینه شرکت افراد مختلف از جمله سوادآموزان در مسابقه کشوری پرسش مهر، بیانگر عزم همگانی در توجه ویژه به فعالیت‌ها و حضور اقشار مختلف در یک فعالیت فرهنگی ملی و تاثیر آن بر جامعه است.
این مسئول ادامه داد: در همین راستا، خوشبختانه در پرسش مهر ریاست‌جمهوری سال گذشته، فاطمه کاظمی از سوادآموزان دوره انتقال، موفق به کسب عنوان سوادآموز ملی شد که این درخشش نشانگر آن است که افراد با سطوح مختلف تحصیلی می‌توانند با عزم راسخ و پشتکار به اهداف بزرگ و موفقیت دست یابند.
فتحی با بیان اهداف و سیاست‌های چهارده‌گانه سازمان نهضت سوادآموزی در سال جدید تحصیلی سوادآموزان، تصریح کرد: تامین و بسط عدالت در بهره‌مندی از فرصت‌ها و امکانات سوادآموزی با کیفیت از طریق اجرای برنامه سوادآموزی و یادگیری مادام‌العمر برای افراد جامعه به‌ویژه محرومان از فرصت آموزش در مناطق روستایی و حاشیه‌نشین و کم‌برخوردار، از مهم‌ترین برنامه‌های این معاونت است.
معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان، تلفیق آموزش سواد با مهارت به‌ویژه در مناطق محروم و کم‌برخوردار را از اولویت‌های کاری این معاونت دانست و یادآور شد: با ایجاد بستر مناسب یادگیری به‌ویژه در روستاها می‌توان بهره‌وری را در حوزه‌های مختلف کشاورزی و زندگی روستاییان ارتقا داد.
وی خاطرنشان کرد: تلفیق مهارت‌های مختلف شغلی، زندگی و اجتماعی با آموزش سواد می‌تواند تاثیر به‌سزایی در افزایش رضایت‌مندی افراد از زندگی روزمره و فردی داشته و همین امر موجب رضایت روانی و در نتیجه آرامش روحی افراد را نیز در پی خواهد داشت.
انتهای پیام