سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وکیل آمریکایی: طرح ترامپ برای واکسن کرونا غیرقانونی است

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 27 مهر 1399 - 03:46
وکیل ارشد وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده روز شنبه گفت که برنامه های ترامپ برای توزیع واکسن کرونا قوانین انتخاباتی فدرال را نقض می کند.
كرونا،واكسن،آمريكا،سالمندان،انتخابات،جمهوري

به گزارش مشرق، نشریه هیل نوشت: رابرت چاروو وکیل ارشد وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده هشدار داد که برنامه های ترامپ در مورد واکسن کرونا می تواند برای دولت فدرال و کمپین های انتخاباتی ترامپ دردسر ایجاد کند.
دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا روز جمعه در جمع هوادارن خود در فلوریدا طرحی متفاوت را برای تسریع در انتقال واکسن کرونا به سالمندان اعلام کرد.
ترامپ افزود: من کاملاً آگاه هستم که ۵۴ میلیون سالمند آمریکا سنگین ترین بار ویروس چین را متحمل شده اند.
بر اساس طرح ترامپ در صورت تولید واکسن کرونا توزیع آن میان سالمندان آمریکایی در اولویت است.
طرح های ترامپ برای ارائه واکسن کرونا در حالی مطرح می شود که تنها سه هفته به زمان انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا نمانده و اکثر نظرسنجی ها از پیروزی جو بایدن نامزد دموکرات ها در انتخابات حکایت دارند.