خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کروتونه یک

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 27 مهر 1399 - 00:41
تیم‌های کروتونه و یوونتوس در چارچوب رقابت‌های هفته چهارم سری آ ایتالیا به مصاف هم رفتند.
مسابقه،دقيقه،يووه،يوونتوس،تساوي،اخراج،سري

هفته چهارم سری آ ایتالیا؛
به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در چارچوب رقابت‌های هفته چهارم سری آ ایتالیا، از ساعت ۲۲ و ۱۵ دقیقه شنبه شب، تیم‌های کروتونه و یوونتوس به مصاف هم رفتند.
در نهایت این دیدار با تساوی یک - یک به پایان رسید.
در این مسابقه ابتدا سیمی در دقیقه ۱۲ از روی نقطه پنالتی تیم میزبان را پیش انداخت، اما آلوارو موراتا در دقیقه ۲۱ کار را برای بانوی پیر به تساوی کشاند.
در دقیقه ۶۰ مسابقه فدریکو کیه زا بازیکن جدید بیانکونری از زمین مسابقه اخراج شد تا این هافبک جوان در نخستین مسابقه با پیراهن یووه، علاوه بر دادن یک پاس گل، اخراج هم شود.
در این مسابقه یووه چندین غایب هم داشت.
علاوه بر کریستیانو رونالدو و وستون مک کنی ۲ بازیکن این تیم که به ویروس کرونا مبتلا شده اند، دلخیت، ساندرو، رمزی و دیبالا نیز به دلیل مصدومیت نتوانستند در این بازی به میدان بروند.
با این نتیجه یوونتوس با هشت امتیاز در رتبه چهارم جدول جای گرفت و کروتونه هم با دشت اولین امتیازش، در رتبه هجدهم جای گرفت.
بیشتر بخوانید:
اینتر یک - میلان ۲/ روسونری با زلاتان فاتح دربی دلامادونینا شد
انتهای پیام/