سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک در جاده های البرز سنگین شد

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 27 مهر 1399 - 00:28
کرج - ایرنا - رییس پلیس راه البرز وضعیت ترافیک در راه های این در استان را سنگین اعلام کرد.
ترافيك،جاده،البرز،كرج،سنگين

به گزارش مشرق، سرهنگ رضا گودرزی شامگاه شنبه اظهار داشت: این ترافیک در خط شمالی جاده کرج - چالوس از محدوده تونل کندوان تا شهرستانک سنگین است.
وی اضافه کرد: همچنین ترافیک در خط جنوبی آزادراه کرج - قزوین از محدوده پل حصارک تا پل فردیس سنگین گزارش شده است.
وی از رانندگان خواست با توجه به شرایط ترافیک سنگین با ماموران پلیس راه همکاری داشته باشند تا از هرگونه حوادث احتمالی پیشگیری شود.
ماموران پلیس راه برای پیشگیری از حوادث احتمال و روان سازی ترافیک در جاده های البرز مستقر شده اند.
استان البرز دارای یک هزار و ۴۵۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه های این استان است.
روزانه به طور متوسط بیش از ۲۰۰ هزار وسیله نقلیه در راه های البرز تردد می کنند که بیش از ۲۰ هزار تردد در جاده کرج - چالوس و بقیه در آزادراه های این استان است.