خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۵ هزار واکسن آنفلوانزا وارد لرستان شده است

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 مهر 1399 - 22:38
خرم‌آباد- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: ۲۵ هزار واکسن آنفلوانزا وارد این استان شده است.
لرستان،توزيع،آنفلوانزا،واكسن،مربوطه،حاضر

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن اسد بیگی در سخنانی با اشاره به وضعیت توزیع واکسن آنفلوانزا در لرستان، گفت: در حال حاضر واکسن آنفلوانزا صرفاً به تعداد ۲۵ هزار سهمیه استانی وارد لرستان شده است.
وی، تاکید کرد: بر اساس دستورالعمل مربوطه این واکسن‌ها فقط از طریق تزریق مستقیم آن هم توسط مراکز درمانی مشخص و برای گروه‌های هدف، کادر درمان در معرض خطر، مادران باردار، بیماران خاص و… به صورت رایگان استفاده می‌شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان که در کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز سخن می‌گفت، در خصوص نحوه تولید و توزیع متانول، اتانول و اقلام بهداشتی دارویی دیگر به ویژه در شرایط بحرانی کرونا عنوان کرد: با توجه به صدور مجوزهای لازم خوشبختانه در حال حاضر هیچ مشکلی در این زمینه نداریم و ضمن نظارت بر روند تولید و توزیع این محصولات در چهار چوب دستورالعمل‌های مربوطه و با مدیریت مناسب الکل مورد نیاز نیز تأمین و حتی در این باره صادر کننده به سایر استان‌ها نیز هستیم.