خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دما در سواحل دریای خزر/ کاهش کیفیت هوا در البرز و تهران

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 26 مهر 1399 - 20:49
کارشناس هواشناسی گفت: طی سه روز آینده شاهد افزایش محسوس دما در برخی مناطق کشور از جمله سواحل دریای خزر خواهیم بود.
هواشناسي،افزايش،ضيائيان،دما،سواحل،كاهش،روز،تهران

ضیائیان در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد:
صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه در سه روز آینده برای اغلب مناطق کشور، آسمانی صاف و افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود افزود: این افزایش دما در سواحل دریای خزر محسوس خواهد بود.
او ادامه داد: در کلان شهر‌ها و شهر‌های صنعتی، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا به ویژه در ساعات اولیه روز دور از انتظار نیست.
این کارشناس هواشناسی اظهار کرد: از سه شنبه به همراه نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر، بارش‌ها در گیلان و اردبیل آغاز می‌شود.
ضیائیان بیان کرد: روز چهارشنبه در سواحل شمالی کشور، اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی، شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، بارش باران گاهی رعد وبرق، وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.
او در خصوص وضعیت آب و هوای استان تهران گفت: آسمان تهران فردا صاف است و در برخی ساعات شاهد افزایش غبار محلی خواهیم بود.
فردا بیشترین دمای پایتخت به ۲۳ درجه و کمترین آن به ۱۴ درجه خواهد رسید.
طبق اعلام سازمان هواشناسی تا سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم خواهد بود.
همچنین سازمان هواشناسی درباره روند افزایشی غلظت آلاینده‌های جوی در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت هشدار داده است.
کاهش کیفیت هوا در تهران، البرز، مرکزی و اصفهان تا حد ناسالم برای همه گروه‌های سنی خواهد رسید.
انتهای پیام/