خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملکرد اتحادیه های صنفی در زنجان مورد بررسی قرار می گیرد

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 مهر 1399 - 16:46
زنجان-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: عملکرد اتحادیه های صنفی مورد بررسی قرار می گیرد و اتحادیه های متخلف مورد پیگرد قانونی قرار می گیرند.
صنفي،زمينه،كالا،اصناف،كنترل

محمدرضا آبی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: براسال ماده ۳۰ قانون نظام صنفی اتحادیه‌های صنفی مکلف به تشکیل کمیسیون های بررسی و کنترل اصناف در حوزه‌های اتحادیه‌ها هستند و همچنین براساس ماده ۷۲ قانون همه مصرف کنندگان و بازرسان شکایت‌های خود را به اتحادیه اعلام کنند.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش بی رویه قیمت کالا و خدمات در بازار مصرف و تکلیف اتحادیه برای نظارت بر حوزه اصناف در زمینه فروش کالا و خدمات، میزان عملکرد اتحادیه‌ها در زمینه کنترل گرانی و رسیدگی به تخلفات اصناف زیر مجموعه خود به صورت ویژه بررسی می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان، گفت: در صورت قصور اتحادیه‌های صنفی در زمینه عمل به وظایف قانونی‌شان، مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.
آبی پور افزود: اتحادیه‌های صنفی به جای اعلام نظر و مطالبه در زمینه کالا و خدمات به وظایف قانونی خود در زمینه کنترل قیمت‌های کالا و خدمات در واحدهای صنفی اقدام کنند.