خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت 3 اردبیلی در شبانه‌روز گذشته براثر ابتلا به کرونا

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 26 مهر 1399 - 16:25
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته در اردبیل سه نفر براثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
اردبيل،نفر،كرونا،مبتلايان،بستري،ابتلا

ایسنا/اردبیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته در اردبیل سه نفر براثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
شهرام حبیب‌زاده ۲۶مهرماه با اعلام این خبر اظهار کرد: در همین مدت شاهد بستری 47 نفر از مبتلایان بودیم.
وی با اشاره به بهبود و ترخیص 38 نفر در شبانه‌روز گذشته از مراکز درمانی اردبیل خاطرنشان کرد: 59 نفر بیمار با حال عمومی وخیم در بخش‌های آی‌سی‌یو و مراقبت‌های ویژه بستری هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل کل بستری‌های موجود در بیمارستان‌های اردبیل با 263 نفر اعلام کرد و گفت: مجموع فوتی‌های اردبیل از ابتدای روزهای شیوع کووید – 19 تا امروز به 695 نفر رسیده است.
حبیب‌زاده با بیان اینکه در حال حاضر دو شهر اردبیل و مشگین‌شهر در وضعیت قرمز کرونا به سر می‌برند، تصریح کرد: شهرهای خلخال، نیر و پارس‌آباد نیز در وضعیت نارنجی قرار دارند.
وی با تاکید بر رعایت موازین بهداشتی از سوی مردم گفت: قطع زنجیره ابتلا تنها با همکاری مردم انجام خواهد شد که امیدواریم شهروندان با رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی ما را در ارائه خدمات درمانی مناسب به مبتلایان یاری کنند.
انتهای پیام