خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو اجرای طرح شوق زیارت به دلیل شیوع ویروس کرونا

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 26 مهر 1399 - 13:07
کمیته امداد امسال به دلیل گسترش شیوع ویروس کرونا طرح «شوق زیارت» که برای زنان سرپرست خانوار،سالمندان و نیازمندان بود را لغو کرد.
نفر،طرح،زيارت،عاليات،عتبات

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ، کمیته امداد امام خمینی (ره) طی سال‌های اخیر با طرح «شوق زیارت»،، سالمندان و نیازمندانی که در طول زندگی در حسرت زیارت حرم ائمه معصومین (ع) بودند را به زیارت حرم امام رضا (ع)، حرم حضرت معصومه (س) و عتبات عالیات اعزام می‌کند.
این طرح با کمک مردم نیکوکار، خیرین و هماهنگی سازمان حج و زیارت برگزار می‌شود.
امسال و با شروع همه گیری ویروس کرونا، به منظور رعایت موازین بهداشتی و ستاد کرونا، این طرح اجرا نمی‌شود.
اما در سال ۹۸، ۲۰۱ هزار و ۸۰۰ نفر در راستای این طرح به عتبات عالیات، قم و مشهد مشرف شدند؛ که زنان به سهم ۱۶۵ هزار و ۸۶۰ نفر بیشتر از مردان به سفر زیارتی رفتند.
همچنین سال گذشته در قالب این طرح هزار و ۵۵۹ نفر به عتبات عالیات، ۶۵ هزار ۵۷۲ نفر به مشهد مقدس و ۱۲ هزار ۶۲۰ نفر به قم برای اولین بار سفر کردند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/