سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دختری که با چالش آشپزی زندگی خود را متحول کرد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 26 مهر 1399 - 06:39
دختر جوانی که از بیکاری رنج می‌برد با استفاده از مهارت آشپزی چالشی ایجاد کرد که به وسیله آن زندگی خود را متحول کرد.
فلسطيني،آموزش،ايجاد،فيلمبرداري،بيكاري،يوتيوب،آشپزي،اراده،مخا ...

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، دختری که درنوار غزه فلسطین زندگی می‌کند پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه به مجموع ۵۰ درصد بیکار این منطقه اضافه نشد و با ایجاد چالش آشپزی، زندگی خود را متحول کرد و قید و بند‌های بیکاری را شکست و افق جدیدی با استفاده از مهارت خود ایجاد کرد.
«أمانی» در ۲۶ سالگی تصمیم گرفت به کاری مشغول شود و در همین زمان ایده ایجاد کانالی ویژه آموزش شیرینی و غذا‌های فلسطینی در شبکه اجتماعی یوتیوب به ذهنش خطور کرد.
او به مرور توانست مهارت‌های عکاسی و فیلمبرداری و حتی مونتاژ فیلم برای ایجاد جذابیت بصری در کار خود را یاد بگیرد تا بتواند کانال خود را متمایز کند و کار با کیفیتی به چند هزار مخاطب خود ارائه دهد و با کسب درآمد از چنگال بیکاری نجات پیدا کند.
بیشتر بخوانید
أمانی درباره ایده خود می‌گوید: از سال ۲۰۱۷ فعالیت خود در آشپزی را آغاز کردم و تاکنون حدود ۴۰۰ ویدئو در «المطبخ الفلسطینی» قرار داده‌ام تا مورد استفاده همه قرار گیرد.
عموما غذا‌ها و شیرینی‌جات اصیل فلسطینی را آموزش داده تا حافظ میراث گران‌بهای خود نیز باشم.
در انتخاب اینکه چه چیزی را آموزش دهم به پایین بودن هزینه این کار برای مخاطب خود با توجه به شرایط اقتصادی خانواده‌های فلسطینی در هر منطقه‌ای توجه کردم و سعی کردم فعالیتم برای هموطنان و دنبال کننده‌ها کاربردی باشد.
او افزود: با رعایت نکاتی ساده و آموزش درست و متنوع توانستم در مدتی کوتاه بیش از ۲۵ هزار دنبال کننده در یوتیوب داشته باشم.
ابتدا خواهرم فیلمبرداری می‌کرد، اما کمی بعد خودم توانستم با تلفن همراه فیلمبرداری و ادیت انجام دهم و هیچ کاری با اراده قوی غیر ممکن نیست.
دختر جوان فلسطینی از تمامی جوانان خواست منتظر کار نمانده و از مهارت‌های خود برای کار، حتی با کمترین امکانات استفاده کنند و مهمترین مسئله برای رهایی از بیکاری را داشتن اراده و انگیزه قوی دانست.
انتهای پیام/