سخننگاشت| مثل خرمشهر +تصویر
سایت دفتر حفظ و نشر آیت الله خامنه ای سخن نگاشتی از دیدار روز گذشته ایشان با اعضای مجلس خبرگان را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج شنبه) در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس خبرگان، مهمترین وظیفه مردم و نخبگان را در شرایط خطیر کنونی، حرکت در جهت حفظ و تعمیق انسجام مردم با دستگاههای دولتی و پرهیز از ایجاد فضای یأس و ناامیدی و احساس بنبست دانستند .
مقام معظم رهبری در این دیدار نکات مهمی را مطرح کردند که در ادامه قسمتی کوتاه از سخنان ایشان را که به صورت سخن نگاشت در سایت دفتر حفظ و نشر آثار ایشان منتشر شده را مشاهده میکنید.
حضرت آیت الله خامنهای در این دیدار فرمودند:
«امام بزرگوار در مواجهه با پیروزیها، آن را نتیجه لطف و عنایت خداوند متعال میدانستند همانگونه که گفتند «خرمشهر را خدا آزاد کرد»
قطعاً عامل #راهپیمایی۲۲بهمن امسال جز دست قدرت الهی نبود.
۹۷/۱۲/۲۳»
انتهای پیام/