خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله با سلاح سرد در حومه پاریس 2 کشته برجای گذاشت

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 25 مهر 1399 - 21:08
منابع فرانسوی گزارش دادند در پی وقوع یک حمله با سلاح سرد در حومه پاریس، یک نفر کشته شده و پس از آن فرد مهاجم نیز به ضرب گلوله پلیس از پای در آمده است.
گزارش،مقتول،تسنيم،متعاقباً،باخته_است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های فرانسوی جمعه شب به وقت تهران گزارش دادند که یک فرد ناشناس مسلح به سلاح سرد با حمله شخصی در شهر کوچکی در شمال غربی پاریس وی را به قتل رسانده و متعاقباً خود نیز به ضرب گلوله پلیس کشته شده است.
برخی رسانه‌ها از قطع شدن سر مقتول توسط فرد مهاجم خبر داده‌اند، اما برخی دیگر گزارش داده‌اند که مقتول از ناحیه گردن هدف ضربه چاقو قرار گرفته و بر اثر شدت جراحت و خونریزی جان باخته است.
دادستانی ویژه مبارزه با تروریسم در فرانسه (PNAT) اعلام کرده است که احتمال تروریستی بودن این حادثه را در دست بررسی دارد.
انتهای پیام/.