خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اروپا هفت وزیر دولت سوریه را تحریم کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 25 مهر 1399 - 19:17
هفت وزیر دولت سوریه که تحت تحریم‌ اتحادیه اروپا قرار گرفتند با محدودیت‌های مسافرتی و بلوکه شدن اموال خود در اتحادیه اروپا مواجه خواهند شد.
اروپا،سوريه،اتحاديه،تحريم،قرار

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، کمیسیون اروپا روز جمعه اعلام کرد که ۷ وزیر دولت سوریه تحت تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار گرفتند.
به گفته کمیسیون اروپا، افرادی که تحت تحریم قرار گرفته‌اند، اموالشان بلوکه شده و نمی‌توانند به اروپا سفر کنند.
اکنون لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مقامات سوریه، به ۲۸۰ نفر رسیده است.
پیش از این نیز ۷۰ نهاد سوریه به لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا اضافه شدند.
از سال ۲۰۱۱ تاکنون، سوریه تحت تحریم های اتحادیه اروپا قرار گرفته است.
این تحریم‌ها شامل محدودیت یا ممنوعیت واردات نفت و بلوکه شدن اموال بانک مرکزی این کشور در اتحادیه اروپا می‌شود.
کمیسیون اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرده که این اروپا به دنبال یافتن راه حلی سیاسی در چارچوب قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت سازمان ملل برای اوضاع سوریه است.
وزارت خارجه سوریه تاکید کرده که اقدامات اتحادیه اروپا در تحریم سوریه، ناشی نفاق و تحریف حقیقت است.
شورای اتحادیه اروپا سوریه را بهانه توسعه و گسترش سلاح‌های شیمیایی هدف تحریم های خود قرار داده است.
انتهای پیام/