خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وحشت «بن سلمان» از شکست ترامپ در انتخابات

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 25 مهر 1399 - 17:28
سخنگوی حزب معارض سعودی به ترس و وحشت ولیعهد عربستان از شکست رئیس جمهور آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد.
بايدن،سلمان،بن،عربستان،آمريكا،الرشيد

به گزارش مشرق به نقل از عربی ۲۱، «مضاوی الرشید» سخنگوی حزب معارض التجمع الوطنی با انتشار یک مقاله در سایت میدل ایست آی به نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تأثیر آن بر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان پرداخت.
وی نوشت: بن سلمان ممکن است دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و همپیمان خود را از دست بدهد.
الرشید بیان کرد: در صورت پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری، بن سلمان نسبت به دیدگاه وی و نحوه تعامل با او نگرانی هایی دارد به ویژه آنکه جو بایدن در سالگرد ترور جمال خاشقجی علیه عربستان سخنانی را مطرح کرده بود.
وی افزود: بایدن علیه این جنایت صحبت کرده بود و از عدم حمایت آمریکا از جنگ افروزی عربستان در یمن سخن گفت.
این فعال معارض سعودی مقیم خارج از کشور ادامه داد: مشخص است که مطرح کردن چنین سخنانی از سوی کسی که ممکن است امور کاخ سفید را به دست بگیرد باعث ترس و وحشت ریاض می شود.