خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه پرسپولیسی‌ها در وزارت ورزش و جوانان

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 24 مهر 1399 - 18:34
مسئولان وزارت ورزش و جوانان و باشگاه پرسپولیس امروز جلسه ای تشکیل داده و در مورد مشکلات سرخپوشان بحث و تبادل نظر کردند.
باشگاه،پرسپوليس،ورزش،پرداخت،هيئت،مطالبات

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، امروز جلسه‌ای با حضور سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان و علی‌نژاد معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای با اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، یحیی گل‌محمدی، افشین پیروانی و سیدجلال حسینی به نمایندگی بازیکنان برگزار و درخصوص مسائل و مشکلات باشگاه پرسپولیس بحث و گفت و گو شد.
در این جلسه ۳ ساعته نمایندگان باشگاه پرسپولیس به بیان مشکلات تیم پرداختند و مسائل به صورت شفاف بررسی شد.
طی صحبت‌های به عمل آمده قرار شد که آخرین قسط مطالبات برانکو ایوانکویچ هفته آتی پرداخت شود و تامین منابع برای پرداخت بقیه مطالبات بازیکنان در اولویت قرار گرفته و پرداخت شود تا با حفظ فضای همدلی باشگاه تیم پرسپولیس با قدرت و آرامش در فینال لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کند.
هیئت مدیره باشگاه در این جلسه از حمایت کارگزار باشگاه که کمک‌های مالی لازم برای پرداخت‌ها کرده است تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/