خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برقراری ۴۰۴ تماس با مرکز ۱۲۵ همدان/ ۱۲ تماس منجر به عملیات شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 مهر 1399 - 17:49
همدان - سرپرست سازمان آتش‌نشانی همدان گفت: شهروندان همدانی طی روز گذشته ۴۰۴ مرتبه با مرکز آتش‌نشانی تماس گرفته‌اند که از این تعداد ۱۲ تماس منجر به عملیات شده است.
حريق،عمليات،نجات،تماس،بلوار،پورسينا،امداد

سیدصادق پورسینا در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طبق اعلام مرکز پیام و کنترل فرماندهی عملیات هشت عملیات اطفای حریق و چهار عملیات امداد و نجات حاصل تلاش فرشتگان نجات همدان در روز گذشته بوده است.
وی گفت: روز بیست و سوم مهر ماه شهروندان ۴۰۴ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته‌اند که از این تعداد تماس ۱۲ مورد منجر به عملیات شده است.
پورسینا عنوان کرد: همچنین ۱۰ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده، ۴۲ تماس اشتباه بوده و متأسفانه ۳۴۰ مورد ایجاد مزاحمت بوده است.
وی افزود: عملیات انجام شده در این مدت هشت مورد آتش سوزی شامل دو مورد حریق منزل در گلزار و بلوار الغدیر، دو مورد حریق باغ در شورین و حصار حاج شمسعلی، حریق خودرو در بلوار ارم، حریق کپسول گاز در میدان قائم، حریق تابلو برق در دیزج و حریق مراتع و پوشش گیاهی در بلوار ستار ابراهیمی بوده است.
سرپرست سازمان آتش‌نشانی همدان گفت: همچنین چهار مورد عملیات امداد و نجات شامل نجات افراد محبوس شده در منزل در صدف، نجات حیوانات در آرامگاه باباطاهر و دو مورد مهار حیوانات در نایب احمد و چرم سازی توسط آتش نشانان به انجام رسید.
بیاناتی گفت: تعداد یک نفر نجات یافته طی این عملیات گزارش شده است.