خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توصیه تولیت آستان قدس رضوی به وزیر صنعت / ‌مانع گرانی اجناس و اقلام مورد نیاز مردم شوید

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 24 مهر 1399 - 17:38
گروه استان‌ها ‌ـ تولیت آستان قدس رضوی گفت: تأمین کالاهای اساسی مردم با قیمت مناسب باید در اولویت وزارت صمت باشد.
مايحتاج،كالاهاي،تأمين،صنعت،اساسي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدسبه نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن قدردانی از تلاش‌های ایشان در دوران تصدی استانداری خراسان رضوی بر لزوم تأمین کالاهای اساسی و مایحتاج ضروری مردم به میزان کافی و با قیمت مناسب تأکید کرد.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: وزارت صنعت باید با تأمین کافی کالاهای اساسی در بازار از گرانی اجناس و اقلام مورد نیاز مردم جلوگیری و با توجه به وضع موجود این اقدام در اولویت وزارت صمت باشد.
علیرضا رزم حسینی نیز در این دیدار از برنامه‌ریزی‌ها و تدابیر وزارت صنعت برای تأمین مایحتاج مردم سخن گفت و ابراز کرد: موجودی کشور از حیث کالاهای اساسی و مایحتاج مردم بسیار مناسب و به میزان کافی ذخیره‌سازی شده است و با توجه به نیاز بازار عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/282/ش