خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمت‌رسانی به شهروندان اولویت شهرداری کرمانشاه است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 مهر 1399 - 17:28
کرمانشاه- شهردار کرمانشاه گفت: اولویت کاری مجموعه مدیریت شهری خدمت‌رسانی به مردم خصوصاً مناطق محروم و حاشیه شهر است.
آسفالت،كرمانشاه،شهر،معابر،تُن،عمراني،شهردار،مناطق

به گزارش خبرنگار مهر، سعید طلوعی در حاشیه بازدید استاندار کرمانشاه از پروژه‌های عمرانی شهرداری انجام شد در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: طی سال جاری بیش از ۱۱۵ هزار تُن آسفالت برای معابر شهر کرمانشاه به کار رفته است و آسفالت ریزی ۵۰ هزار تُن دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره آسفالت شدن محله آقاجان و زورآباد در حاشیه شهر کرمانشاه، تاکید کرد: آسفالت این محله‌ها به دلیل ساختار توپولوژی این مناطق به صورت دستی انجام شد که کار بسیار سختی بود.
شهردار کرمانشاه گفت: طی سال جاری در این شهر یک نهضت آسفالت سازی معابر شهری با اولویت مناطق کم‌برخوردارتر انجام گرفت.
طلوعی با تاکید بر ضرورت روکش، ترمیم و لکه‌گیری آسفالت معابر اصلی و فرعی سطح شهر، ادامه داد: این اقدام با شروع فصل تابستان به صورت روزانه در دستور کار مناطق بوده و تا زمانی که شرایط جوی اجازه بدهد برنامه آسفالت معابر با درنظر گرفتن اولویت‌ها ادامه خواهد داشت.
وی افزود: به طور متوسط روزانه حدود ۷۰۰ تُن آسفالت توسط پیمانکاران در سطح شهر به کار رفته است.
شهردار کرمانشاه به کاهش درآمد شهرداری به دلیل شیوع ویروس کرونا اشاره و تصریح کرد: علی رغم تنگناهای مالی، گرانی قیر و مصالح مورد نیاز، با مدیریت هزینه‌ها خللی در روند اجرای امور عمرانی شهر ایجاد نشد.
گفتنی است؛ استاندار و شهردار کرمانشاه از پروژه‌های عمرانی شهرداری از جمله پروژه آسفالت سازی محله‌های آقاجان و زورآباد، پروژه پیاده راه غذای سراب قنبر، پیاده راه پزشکان، ایجاد معبر شهرک کیهانشهر و… بازدید و از نزدیک در جریان اجرای این پروژه‌ها قرار گرفتند.