خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقات اسنوکر "اوپن" انگلیس/ مدافع عنوان قهرمانی حریف وفایی شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 24 مهر 1399 - 16:11
"مارک سلبی" مرد شماره ۴ اسنوکر دنیا حریف وفایی در دور چهارم مسابقات اسنوکر اوپن انگلیس شد.
مسابقات،اسنوكر،شكست،اوپن،وفايي

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه دور سوم مسابقات اسنوکر اوپن انگلیس ظهر امروز "مارک سلبی" مرد شماره ۴ دنیای اسنوکر با نتیجه ۴ بر ۳ "لیانگ ونبو" مرد شماره ۳۳ حرفه ای‌ها را شکست داد و به مرحله چهارم صعود کرد.
"سلبی" که در دوره گذشته عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کرده باید از ساعت ۲۱:۳۰ امشب (پنجشنبه) به مصاف حسین وفایی نماینده کشورمان برود.
در صورتی که نماینده کشورمان این حریف قدرتمند انگلیسی را شکست دهد، به جمع ۸ نفر برتر این مسابقات راه پیدا می‌کند.
وفایی در دور سوم این مسابقات "جیمی کلرک" را با نتیجه ۴ بر ۲ شکست داد و به جمع ۱۶ نفر برتر راه پیدا کرد.
مسابقات اسنوکر "اوپن" انگلیس از ۱۲ اکتبر (۲۱ مهر) در سالن مارشال آرنا‌ی شهر میلتون کینز برگزار می‌شود و قهرمان این رقابت‌ها مبلغ ۷۰ هزار پوند پاداش دریافت می‌کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/