خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبتلایان به کرونا در استان مرکزی به مرز ۱۹۰۰۰ هزار نفر رسید

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 مهر 1399 - 15:28
اراک-️ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در استان، شمار مبتلایان به ۱۸ هزار و ۹۹۹نفر رسیده است.
استان،كرونا،ابتلاء،ويروس

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جمالیان عصر پنج شنبه در خصوص آخرین وضعیت استان مرکزی در مواجه با کرونا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ️ بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی در مورد بیماری کرونا ویروس ۳۷۹ مورد جدید ابتلاء در ۲۴ ساعت گذشته شناسایی شده اند.
وی افزود: از ۳۷۹ مورد جدید در استان ۴۵ نفر از بیماران در بیمارستان‌های استان بستری شده اند که تحت مراقبت قرار دارند و خدمات تخصصی درمانی را دریافت می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: ۳۳۴ مورد از بیماران جدید که شناسایی شده اند و تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه شده اند.
جمالیان با بیان اینکه متأسفانه در این مدت ۱۲ مورد فوتی در اثر ابتلاء به ویروس کرونا در استان مرکزی گزارش شده است، گفت: بر این اساس تعداد فوتی‌ها در اثر ابتلاء به این ویروس در استان به ۶۶۴ نفر رسیده است.