خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نهج البلاغه می تواند کشورهای اسلامی‌ را هم پیمان کند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 مهر 1399 - 15:05
کاشان - مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و حدیث وزارت ارشاد گفت: علاوه بر قرآن کریم کتاب نهج البلاغه می تواند کشورهای اسلامی را در مقابل دشمنان هم پیمان کند.
كاشان،البلاغه،نهج،موضوع،اشاره،ايران،خدمتكار

به گزارش خبرنگار مهر مرتضی خدمتکار بعد از ظهر پنج شنبه در حاشیه سفر خود به کاشان در جمع خبرنگاران کاشانی با اشاره آغاز طرح ملی کاشان پایتخت نهج البلاغه ایران اظهار داشت: ظرفیت‌های مردمی و مشارکت اجتماعی کاشان باعث شد که پایتختی نهج البلاغه ایران به کاشان اعطا شود.
وی با بیان اینکه شایستگی‌های کاشان در حوزه نهج البلاغه نمایان است، ابراز داشت: هدف ما ترویج و توسعه معارف نهج البلاغه است و بر این مبنا همه ایران را هدف گذاری کرده ایم.
مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و حدیث وزارت ارشاد با اشاره به اینکه جریان سازی حول محور نهج البلاغه باید جنبه بین المللی به خود بگیرد، تصریح کرد: باید به گونه‌ای این موضوع را بسط و گسترش بدهیم که مسلمانان در همه دنیا بتوانند از معارف و فضائل این کتاب در زندگی خود استفاده کنند.
وی با اشاره به لزوم وحدت در بین مسلمین برای مقابله با دشمن و نظام سلطه تصریح کرد: علاوه بر قرآن کریم کتاب نهج البلاغه می‌تواند مسلمانان را در مقابل دشمن هم پیمان کند.
خدمتکار با بیان اینکه مردم و مسئولین کاشان در مورد این موضوع دغدغه دارند و این مسئله نشان از اهمیت آنها در مورد نهج البلاغه است، بیان داشت: با توجه به این موضوع و حضور دبیرخانه این طرح در کاشان تمام تصمیمات در این حوزه از شهرستان کاشان نشأت می‌گیرد.