سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح‌های پژوهشی باید کاربردی و در راستای شناسایی مشکلات استان باشد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 مهر 1399 - 10:18
سنندج - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: طرح‌های پژوهشی باید کاربردی و در راستای شناسایی مشکلات جامعه و مردم و ارائه راهکار برای رفع آنها باشد.
استانداري،جعفري،دفاتر،كردستان،پژوهشي

به گزارش خبرنگار مهر، خالد جعفری شامگاه چهارشنبه در جلسه بررسی طرح‌های پژوهشی استانداری کردستان، خواستار تسریع در جمع بندی طرح‌های پیشنهادی فرمانداری‌ها و دفاتر استانداری شد و اظهار کرد: در تعریف پروژه‌ها، باید ضرورت‌های انجام پژوهش، لحاظ شود.
وی افزود: انتظار نداریم این پژوهش‌ها مشکلات را حل کند بلکه باید راه و زمینه را برای مطالعه و شناسایی معضل‌ها و ارائه راهکار مناسب، فراهم کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با یادآوری وظیفه حاکمیتی استانداری، ادامه داد: طرح‌های منتخب باید با دستگاه‌های مربوطه هماهنگ شود تا آنان نیز حامی طرح باشند و همچنین از موازی کاری جلوگیری شود.
جعفری یادآور شد: تاکنون ۳۰ عنوان پژوهشی اولویت دار از سوی فرمانداری‌های تابعه استان و ۲۸ عنوان نیز از سوی دفاتر استانداری به دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری ارائه شده است.