خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر صنعت در قم: رونق تولید کشور سبب رفع بیکاری و گرانی می‌شود

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 اسفند 1397 - 19:48
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: هدف ما حفظ وضع موجود تولید است، کشور دارای مشکلاتی است و رفع آن در گرو توجه به تولید است، اگر تولید کشور فعال شود بیکاری وتورم و گرانی رفع می‌شود.
توليد،قم،صنعت،رحماني،رفع،معدن،موجود،مواد،استان،زمينه،دشمن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، رضا رحمانی در شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی که در سالن امام جواد (ع) استانداری برگزار شد، اظهار داشت:استان قم با توجه به جایگاهی که در کشور دارد ولی در عرصه مختلف رشد مناسبی نداشته است.
وی افزود: امروز حفظ وضع موجود تولید اولویت ما است و تلاش می‌کنیم اشتغال موجود تثبیت و وضع موجود حفظ شود و این موضوع نیازمند بخش نامه نیست.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه ریزی دشمن برای مقابله با انقلاب اسلامی گفت: مورد تهاجم اقتصادی قرار گرفتیم و دشمن قصد دارد که کارخانه‌ها در ایران تعطیل شود.
رحمانی بیان کرد: هدف ما حفظ وضع موجود تولید است، کشور دارای مشکلاتی است و رفع آن در گرو توجه به تولید است، اگر تولید کشور فعال شود بیکاری وتورم و گرانی رفع می‌شود.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی استان قم منسجم است، افزود: مشکلات تولید در استان قم نسبت به استان‌های دیگر کمتر است اما باید در راستای رفع مشکلات تولیدکنندگان اقدام شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در زمینه تولید مواد پتروشیمی 2 برابر مصرف تولید داریم اما در این زمینه توزیع مواد با مشکل وجود دارد و تولید کننده با کمبود مواد پتروشیمی روبرو است.
رحمانی بیان کرد: در حوزه ارز دچار مشکلاتی هستیم که تلاش وزارت صنعت و معدن این است که از راه‌های مختلف مشکل ارز تولید کنندگان را حل کند و اگر اقداماتی انجام نمی‌شد برخی از واحدهای صنعتی تعطیل می‌شد.
وی با اشاره به تحریم‌های دشمن افزود: یکی از راه‌های مقابله با تحریم استفاده از توان بخش خصوصی و همچنین تسهیل کار صنعت گران است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: شهرک تخصصی کفش وسنگ یکی از موضوعاتی است که وزارت صنعت از آن حمایت می‌کند و تاکید دارم که کار احداث آن آغاز شود.
رحمانی با اشار به صادرات ایران به عراق بیان کرد: این صادرات به صورت فردی انجام می‌شود که باید در این زمینه اقدامات اساسی انجام شده و سازماندهی مناسبی صورتبگیرد، امسال بیش از 1 میلیارد و 300 میلیون دلار به عراق صادرات مواد پتروشیمی و شیمیایی صادر شد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکلات فرش قم افزود: استان قم در زمینه فرش یکی از استان‌های شاخص و سرآمد است، باید برای رفع مشکل فرش اقدامات اساسی انجام شود.
رحمانی بیان کرد: کشورهای همسایه سال گذشته 1300 میلیارد دلار واردات داشتند که سهم ایران 25 میلیارد دلار بود که بسیار ناچیز است که دو درصد واردات آن‌ها می‌شود.
انتهای پیام/ش