خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسهیلات ناچیز دردی از مردم پلدختر دوا نمی‌کند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 مهر 1399 - 01:30
پلدختر- امام جمعه پلدختر گفت: تسهیلات پرداختی ناچیز دردی از مردم محروم پلدختر دوا نمی‌کند.
شهرستان،پلدختر،اشتغال،ايجاد،موسوي،الاسلام،راستاي،حجت،مسئولان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن موسوی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان پلدختر اظهار داشت: بیش از ۴۰ سال است از انقلاب می‌گذرد، اما توسعه و رونق اقتصادی در پلدختر ایجاد نشده و همین امر موجب محرومیت مردم این منطقه است.
وی افزود: مصوبات جلسات باید خروجی داشته باشد و در راستای ایجاد تحول قابل لمس در شهرستان پلدختر اجرایی شود.
امام جمعه پلدختر، به تسهیلات پرداختی اشتغال در شهرستان اشاره کرد و گفت: خرید یک گاو و گوسفند شغل نیست و این تسهیلات وقتی هیچ تغییری در حوزه اشتغال در شهرستان ایجاد نکرده بی نتیجه است.
حجت الاسلام موسوی نسبت به عدم عمل مسئولان به وعده‌های خود در پلدختر، انتقاد کرد و افزود: با گذشت ۲ ماه از وعده‌های مسئولان در رابطه با راه اندازی گاو داری سه هزار راسی اما شستا به موقع به این وعده عمل نکرده و تاکنون علی رغم تعیین زمین، اتفاقی در این زمینه در شهرستان رخ نداده است.
وی، بر توجه به طرح‌های توجیهی از سوی افراد خلاق در پلدختر تاکید کرد و یادآور شد: این طرح‌ها باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد و با مطالعه نسبت به اجرایی کردن آن در راستای ایجاد اشتغال در شهرستان اقدام شود.
امام جمعه پلدختر به طرح آب معدنی زعفران اشاره کرد و افزود: دستگاه‌های میلیاردی این کارخانه به علت مانع کوچک از سوی دستگاه‌های مربوطه دارد خاک می‌خورد در صورتی که می‌توانست ایجاد تولید و اشتغال کند.
حجت الاسلام موسوی گفت: علیرغم وعده‌های فراوان مسئولان اما تاکنون اقدامی در راستای صنایع تبدیلی انجیر سیاه در این شهرستان صورت نگرفته و به خاطر نبود زیرساخت‌هایی مانند سیلوی ذخیره گندم بهترین تولیدات گندم این شهرستان از منطقه خارج و نان بی‌کیفیت بین مردم توزیع می‌شود.