خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 23 مهر 1399 - 20:33
کرمانشاه- رئیس اتحادیه مرغ و ماهی کرمانشاه از توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره ای و مرغ فروشی‌های معتبر خبر داد.
نهاده،مرغ،قيمت،مرغداران،تأمين،بازار

میثم غلامی بعد از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص علت افزایش قیمت مرغ در بازار اظهار کرد: عدم تأمین نهاده با ارز دولتی، مرغداران را مجبور به تهیه نهاده به صورت آزاد کرده و این تفاوت قیمت در تهیه نهاده سبب افزایش قیمت مرغ شده است.
وی افزود: در حال حاضر کمتر از ۴۰ درصد نهاده مورد نیاز مرغداران به صورت دولتی تأمین می‌شود و مابقی ۶۰ درصد نهاده مورد نیاز با قیمت کیلویی ۱۵ هزار تومان از بازار آزاد تهیه می‌شود.
رئیس اتحادیه مرغ و ماهی کرمانشاه با اشاره به نیاز مرغداران به تأمین نهاده مورد نیاز در مدت ۱۰ روز پس از درخواست، تصریح کرد: متأسفانه تأمین نهاده بعضاَ تا ۲ ماه به طول می‌انجامد و این تأخیر خسارات سنگینی به مرغدارها وارد می‌کند که سبب گشته مرغداران جوجه ریزی را کاهش داده و رفته رفته به سمت تعطیلی روند.
وی ادامه داد: در راستای کاهش فشار اقتصادی بر مردم و تنظیم بازار از فردا (پنجشنبه) مرغ منجمد با قیمت مصوب کیلویی ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مرغ فروشی‌های معتبر عرضه خواهد شد.
غلامی گفت: در شرایط موجود امکان کنترل بازار نیست و در صورت تداوم شرایط فعلی قطعاً باید شاهد سیر صعودی قیمت مرغ باشیم.