خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وخامت حال۱۶۳بیمار کرونایی بستری دربیمارستانهای قم/۱۵نفر فوت کردند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 23 مهر 1399 - 16:42
قم- رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در حال حاضر ۷۴۱نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند که حال ۱۶۳ نفر از آنها وخیم است.
نفر،قم،بستري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر با اشاره به پذیرش ۱۲۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا، گفت: ۸۷ نفر از این افراد در بخش‌های درمانی بیمارستان‌های قم بستری شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه ۹۹ نفر از کسانی که در روزهای گذشته بستری بودند مرخص شده‌اند، گفت: در حال حاضر ۷۴۱ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند که حال ۱۶۳ نفر از آنها وخیم است.
وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ نفر از کسانی که تست کرونای آنها مثبت بوده جان خود را از دست داده‌اند.