سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجهیزات آشپزخانه صنعتی از طراحی تا خرید

ایسنا | بازار | چهارشنبه، 23 مهر 1399 - 15:15
تجهیزات آشپزخانه صنعتی نقش مهمی در راه اندازی و اداره آشپزخانه های صنعتی و سنتی، کافی شاپ ها، رستوران ها، فست فودها، هتل ها، بیمارستان ها، مراکز نظامی و کترینگ ها دارند.
تجهيزات،صنعتي،پخت،آشپزخانه،مواد،آماده،سرو،خريداري،خريد،محيط، ...

تجهیزات آشپزخانه صنعتی نقش مهمی در راه اندازی و اداره آشپزخانه های صنعتی و سنتی، کافی شاپ ها، رستوران ها، فست فودها، هتل ها، بیمارستان ها، مراکز نظامی و کترینگ ها دارند.
به گزارش ایسنا، بنابراعلام شرکت تجهیز گستر خاورمیانه، این تجهیزات حرفه ای مدلهای مختلفی دارند و در تمام مراحل کار از آماده کردن مواد اولیه گرفته تا پخت و سرو و شستن ظرف ها به شما کمک می کنند.
افرادی که می خواهند کاری در زمینه غذا و نوشیدنی راه اندازی کنند، اولین دغدغه و کارشان این است که تجهیزات کاربردی و مناسبی پیدا و خریداری کنند.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی به ۶ دسته اصلی و مهم تقسیم می شوند که در زیر مفصل آنها را توضیح داده ایم.
البته تجهیزات نظافتی، تجهیزات هود و تهویه، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی و تجهیزات انبارداری از دیگر تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیز می باشند.
.
تجهیزات آماده سازی
تجهیزات آماده سازی از مهم ترین تجهیزات و لوازم می باشند که قبل از شروع پخت و پز از آنها استفاده می شود و به گونه ای هستند که فرآیند پخت را آسان تر و سریع تر می کنند.
این تجهیزات عبارتند از سماور، خرد کن صنعتی، چرخ گوشت، کباب زن، دستگاه پوست کن، سیب زمینی خلال کن، ترموس، سیخ گیر و تمام تجهیزاتی که برنج، مرغ، گوشت و سیب زمینی را برای پخت آماده می کنند.
تجهیزات آماده سازی نقش مهمی در رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی ایفا می کنند زیرا در این مکان ها قبل از شروع به پخت و پز باید مواد اولیه و مورد نظر آماده و کنار گذاشته شوند.
این تجهیزات انواع مختلفی دارند و شما باید قبل از خرید آنها همه ویژگی ها و کاربردشان را بدانید.
همچنین بهتر است در مورد فعالیت خود و غذاهایی که می خواهید بپزید اطلاعات کافی داشته باشید تا بتوانید بهترین ابزار و وسایل را خریداری کنید.
.
تجهیزات پخت
تجهیزات پخت جزء مهم ترین و اصلی ترین تجهیزات محسوب می شوند و در طی فرآیند پخت مورد استفاده قرار می گیرند.
این تجهیزات عبارتند از دیگ های پخت خورشت، دیگ های صنعتی پخت برنج و پلوپز، دیگ های چلوپز، کباب پز، سرخ کن، دستگاه گریل، جوجه گردان، اجاق گاز، فر پیتزا، بخار پز و گرم خانه خشک و مرطوب.
بهتر است بدانید هر یک از این تجهیزات پخت انواع مختلفی دارند و هر یک دارای کارایی های متنوعی نیز هستند.
شما قبل از خرید باید شرایط و محیط کاری خود را بررسی کنید و سپس مدل مناسب را انتخاب و خریداری نمایید.
.
تجهیزات سرو
این تجهیزات عموما در سالن سرو و پذیرایی و بطور دائم مورد استفاده قرار می گیرند و باید یکسره شست و شو و استریل شوند.
بهتر است تجهیزات سرو از جنس استیل و ضد زنگ باشند تا طی شست و شوی مداوم آسیب نبینند و به خوبی تمیز و براق شوند.
شیک و تمیز بودن این تجهیزات به شدت به چشم مشتری می آید و در نظر نهایی و رضایت او تاثیر زیادی دارد.
هنگام خرید سعی نمایید بهترین و باکیفیت ترین جنس را انتخاب و خریداری کنید.
.
تجهیزات شست و شو
این تجهیزات در آشپزخانه صنعتی قرار می گیرند و برای شستن ظروف و وسایل از آنها استفاده می شود.
این تجهیزات دارای محفظه‌های گرما و حرارت هستند و شما می توانید براحتی با توجه به تعداد ظروف و میزان کثیفی آنها، مقدار حرارت و آب ورودی به دستگاه را تنظیم کنید.
لوازمی مانند سینک ظرفشویی و ماشین ظرفشویی صنعتی جزء این تجهیزات هستند.
.
تجهیزات برودتی
از تجهیزات برودتی برای منجمد کردن مواد غذایی و سرد کردن آنها استفاده می شود.
این تجهیزات عبارتند از یخچال، فریزر، آب سردکن و یخ ساز صنعتی.
در اکثر رستوران ها و کافی شاپ ها مواد خوراکی وجود دارند که نیازمند سریع سرد شدن و خنک شدن هستند (مانند ژله ها)، در این صورت این تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرند.
همچنین مواد اولیه نیاز به منجمد شدن و نگهداری در فریزر یا یخچال دارند تا طول عمر آنها افزایش پیدا کند و فاسد نشوند.
.
تجهیزات حمل و نقل
از این تجهیزات برای حمل و نقل و جا به جایی مواد غذایی در آشپزخانه و هنگام سرو استفاده می گردد.
این تجهیزات باید حتما مقاومت بالایی داشته باشند و از نظر ظاهری زیبا و چشم نواز نیز باشند.
هنگام خرید این تجهیزات سعی کنید زیباترین و شیک ترین ها را انتخاب کنید و این انتخاب باید به گونه ای باشد که با دکوراسیون و محیط کار شما هماهنگی و همخوانی کامل داشته باشد.
با استفاده از تجهیزات آشپزخانه صنعتی با کیفیت می توان خیلی راحت و به آسانی رضایت مشتریان را جلب کرد و تعداد آنها را افزایش داد.
از دیگر مزایای استفاده از این تجهیزات صنعتی و حرفه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:
.
افزایش کیفیت پخت و طبخ غذاها
.
افزایش سطح بهداشت غذاها و محیط کار
.
افزایش میزان پخت غذاها
.
استفاده بهینه از فضای آشپزخانه و محیط کاری
.
سرویس دهی بهتر و باکیفیت تر
.
کاهش ضایعات و دور ریزهای مواد غذایی
هنگام خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی بهتر است به ۴ مورد زیر توجه کنید تا بتوانید انتخابی مناسب و بی نقص داشته باشید.
.
برند
.
مدل
.
کاربرد
.
کیفیت و دوام
تجهیزات آشپزخانه صنعتی دارای انواع و مدلهای مختلفی است که هر یک کاربرد خاص خود را دارند.
شما باید با توجه به طراحی محیط کاری خود تجهیزات مورد نظرتان را انتخاب و سپس خریداری کنید.
همکاران ما در بخش فروش می توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند.
انتهای رپرتاژ آگهی