خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیرساخت های شیلات گلستان توسعه می یابد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 23 اسفند 1397 - 18:10
گرگان- رئیس سازمان شیلات کشور از توسعه زیرساخت های شیلات گلستان برای اشتغالزایی و تولید بیشتر خبر داد.
آبزيان،جشنواره،طبخ،شيلات،گلستان،ميگو،ماهي،ادامه،سازمان،آبزي، ...

به گزارش خبرنگار مهر، اختتامیه جشنواره بزرگ طبخ و عرضه آبزیان، بعدازظهر پنجشنبه با حضور رئیس سازمان شیلات کشور، معاون وزیر جهاد کشاورزی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان و جمع دیگری از مسئولان در گرگان برگزارشد.
رئیس سازمان شیلات در این مراسم اظهار کرد: توسعه زیرساخت های شیلات تعهد مشترک وزارت جهاد سازمان ایران و دستگاه های استانی بوده و همه بر آن پافشاری دارند.
نبی الله خون میرزایی با بیان اینکه این زیرساخت ها در گلستان توسعه پیدا خواهد کرد، گفت: صنعت آبزی پروری گلستان دارای یک مزیت نسبی است و طبیعتاً فرصت جذاب برای سرمایه گذاری است.
وی ادامه داد: همه اینها و عوامل و نیروی انسانی کارآزموده و متعهد ما در بخش دولتی و خصوصی و در بخش پژوهش و تحقیقات و دانشگاه مهم ترین سرمایه ما هستند و ظرفیت ها را بیشتر شکوفا خواهد کرد.
مدیر کل شیلات گلستان هم در ادامه اظهار کرد: لازم است که شهروندان ما با آبزیان و شیوه های طبخ آن به عنوان غذای سلامتی آشنا شوند و اطلاعات خود را در خصوص نحوه نگهداری و فواید آن افزایش دهند.
سید جواد قدس علوی افزود: در کنار این جشنواره، کارگاه های آموزشی هم در نظر گرفته شده بود و نحوه نگهداری آبزیان، طبخ و غذاهایی که می توان در آنها از ماهی و میگو استفاده کرد، با استفاده از تجارب اساتید برجسته ملی و استانی به علاقه مندان آموزش داده شد.
وی ادامه داد: جشنواره شامل بخش هایی از جمله غرفه های عرضه محصولات شیلاتی، برگزاری همایش آبزیان، مسابقه آشپزی با محوریت ماهی و میگو بر پایه اصل سالم پزی، آموزش طبخ آبزیان توسط مربی بین المللی، مسابقات نقاشی ویژه کودکان و غیره بود.
قدس علوی یادآور شد: این جشنواره یکی از راهکارهای فرهنگ سازی برای مصرف آبزیان در جامعه است و از مهم ترین اهداف آن با توجه به فواید ماهی و میگو برای سلامت انسان، قرار دادن این دو آبزی در سبد خانوار ایرانی بود.
در پایان این جشنواره از خانم ها بهاره لطفی، فدایی فر و ناهید شیخی که در مسابقه طبخ غذای این جشنواره حائز رتبه های اول تا سوم شده بودند، تقدیر شد.