خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرایی افزایش قیمت گوشت قرمز

مشرق | اقتصادی | چهارشنبه، 23 مهر 1399 - 11:12
رئیس شورای تامین کنندگان دام ایران با انتقاد از نوسانات قیمت در بازار گوشت و افزایش هزینه‌های تولید، اجرای سیاست‌های حمایتی و اعتماد به توان تولید داخل را از عوامل اثرگذار در کنترل این بازار دانست.
دام،قيمت،توليد،افزايش

به گزارش مشرق، منصور پوریان، رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده، درباره افزایش قیمت گوشت قرمز در روزهای اخیر با اشاره به هزینه تمام شده برای تولید دام گفت: با توجه به افزایش قیمت نهاده، قیمت تولید دام با جهش بالایی روبرو شد و قیمت دام سنگین از ۳۰ هزار تومان به ۴۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد که باعث تأثیر در قیمت گوشت در بازار شد.
بیشتر بخوانید: رشد ۱۵۰ درصدی متوسط قیمت گوشت گوسفندی
رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده ایران با بیان اینکه افزایش هزینه تولید دام، توان تولید را تحت تأثیر قرار داده است به قراردادهای تضمینی تولید کنندگان با شرکت پشتیبانی دام اشاره کرد و افزود: با توجه به افزایش هزینه تولید، قیمت خرید تضمینی ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومانی، قیمت مناسبی نیست و تولید دام را برای دامداران با مشکل مواجه کرده است.