قدم گذاشتن در حوزه کارآفرینی، یک جهاد اقتصادی است
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی، تورم، مباحث اجتماعی و ... قدم گذاشتن در حوزه کارآفرینی در واقع جهاد اقتصادی است و کسانی که در این راه گام بر می دارند، باید حمایت شوند.

ایسنا/کرمان مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی، تورم، مباحث اجتماعی و ...
قدم گذاشتن در حوزه کارآفرینی در واقع جهاد اقتصادی است و کسانی که در این راه گام بر می دارند، باید حمایت شوند.
"رضا اسماعیلی" امروز ۲۳ مهرماه در سیزدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان کرمان اظهار کرد: بیش از ۱۱۲ نفر از کسانی که خود را واجد شرایط می دانستند، در این رقابت شرکت کردند و با طی فرآیندهای مختلف در نهایت شش نفر به عنوان کارآفرین برتر استانی انتخاب شد.
وی افزود: سه نفر از کارآفرینان برتر استان کرمان از بخش صنعت، دو نفر از بخش خدمات و یک نفر از بخش کشاورزی است و در ۱۳ دوره برگزاری جشنواره تاکنون ۴۳ نفر کارآفرین برتر استانی و ۹ نفر کارآفرین برتر ملی داشته ایم.
اسماعیلی تصریح کرد: از شش نفری که امروز تجلیل یک شود یک نفر به عنوان کارآفرین برتر ملی معرفی شده که با حضور رییس جمهور تقدیر خواهد شد.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان بیان کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی، تورم، مباحث اجتماعی و ...
قدم گذاشتن در حوزه کارآفرینی در واقع جهاد اقتصادی است و کسانی که در این راه گام بر می دارند، باید حمایت شوند.
وی افزود: متاسفانه در قانون هیچ حمایت رسمی از کارآفرینان نداریم و این افراد فقط به عشق اشتغال، تولید و تعهدی که به کشور و استان دارند، قدم به عرصه تولید و فعالیت اقتصادی گذاشته اند.
اسماعیلی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: سالانه ۳۵ هزار نفر ورودی بازار کار در استان کرمان است و امسال ۲۲۰۰ نفر وارد دستگاه های دولتی می شوند که باید ۳۳ هزار نفر در بخش های خوداشتغالی، کارآفرینی، مزدبگیری و ...
مشغول به کار شوند.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان در پایان با اشاره به فعالیت های کانون کارآفرینی استان کرمان گفت: یکی از فعالیت های کانون ایجاد و الگوسازی برای فارغ التحصیلان و دانشجویان در حوزه کارآفرینی است و برگزاری رویدادهای شتاب و استارتاپ های حوزه کارآفرینی از دیگر اقدامات کانون است که باید به جد دنبال شود.
انتهای پیام