خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه مشترک گروههای لیبیایی در پایان نشست قاهره/دولت وفاق ملی: لیبی آماده توافق سیاسی است

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 23 مهر 1399 - 09:46
نمایندگان شورای پارلمان طبرق(دولت شرق لیبی) و شورای دولت وفاق ملی لیبی(دولت طرابلس) در پایان نشست قاهره بر سر لزوم پایان دادن به مرحله انتقالی و تامین تدارکات مرحله دائم توافق کردند.
ليبي،دولت،برگزاري،اروپا،شوراي،كشور،طرابلس،هيئت،وفاق،توافق

نمایندگان شورای پارلمان طبرق(دولت شرق لیبی) و شورای دولت وفاق ملی لیبی(دولت طرابلس) در پایان نشست قاهره بر سر لزوم پایان دادن به مرحله انتقالی و تامین تدارکات مرحله دائم توافق کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، حاضران در این نشست با صدور بیانیه مشترکی اعلام کردند، پیرامون امکان برگزاری همه پرسی درباره پیش نویس قانون اساسی فعلی یا عدم برگزاری آن بحث های حقوقی انجام شد و نظرات و پیشنهادات مختلفی نیز مطرح شد.
در این بیانیه آمده است، دو طرف انعطاف پذیری زیادی در گفتگو نشان دادند و توافق کردند که بحث ها را ادامه دهند.
همچنین دو طرف تمایل خود را برای برگزاری دور بعدی مذاکرات در مصر برای تکمیل بحث های سازنده در مورد ترتیبات قانون اساسی ابراز داشتند.
هیئت شورای پارلمان دولت شرق لیبی و شورای دولت وفاق ملی مشار در طرابلس در این نشست بر لزوم برگزاری گفتگوی اجتماعی با هدف دستیابی به توافقات قانونی که به کشور اجازه می دهد در مسیر قانون اساسی به جلو حرکت کند، تاکید کردند.
همچنین فتحی پاشاغا، وزیر کشور دولت وفاق ملی در دیدار با رئیس هیئت اتحادیه اروپا در لیبی اعلام کرد، اکنون لیبی آماده اعلام یک توافق سیاسی است که همه طرف های کشور را گرد هم آورد.
نتایج دیدارهای خارجی میان تیم ها بهترین دلیل بر این امر است.
وی با بیان اینکه مردم لیبی به دنبال یک رهبری سیاسی واحدی هستند که کشور را به ساحل امن برساند، افزود، کشورش به حمایت کشورهای اتحادیه اروپا در همه زمینه ها به ویژه در حوزه خدمات امیدوار است.
رئیس هیئت اتحادیه اروپا در لیبی نیز ابراز امیدواری کرد که مردم لیبی بدون هیچ گونه مداخله خارجی زمام امور را به دست گیرند.
دو طرف در این دیدار که در طرابلس برگزار شد، پرونده همکاری اروپا و لیبی در همه زمینه ها به ویژه همکاری ایتالیا و لیبی در پرونده مهاجرت را بررسی کردند.
انتهای پیام