خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان برای شنیدن ناله مردم گوش شنوا داشته باشند

مهر | اقتصادی، استان‌ها | پنجشنبه، 23 اسفند 1397 - 16:18
قم - یکی از مراجع تقلید با اشاره به مشکلات اقتصادی که مردم با آن دست به گریبان هستند، گفت: مسئولان برای شنیدن ناله مردم باید گوش شنوا داشته باشند و به مسائل آنان رسیدگی کنند.
كشور،رونق،توليدات،گرگاني،علوي،معدن،تعطيل

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علوی گرگانی ظهر پنج‌شنبه در دیدار وزیر صنعت و معدن و تجارت با اشاره به سنگین بودن وظایف در این وزارتخانه، اظهار کرد: با توجه به اینکه مسائل مربوط به تولید کشور در تعهدات وزارت صنعت، معدن و تجارت است، رسالت کسانی را که در این وزارتخانه فعالیت دارند را سنگین‌تر می‌کند.
وی با بیان اینکه دشمن در تلاش است جلوی تولیدات کشور گرفته شود، تصریح کرد: این مسئله نشان می‌دهد دشمن نتوانسته به اهدافش برسد و به این شیوه قصد دارد ما را تحت فشار بگذارد.
این مرجع تقلید با تاکید بر مهم بودن مسئله تولیدات در کشور، بیان کرد: در این راستا باید از افراد شایسته، کاردان و اقتصاددان در این وزارت خانه بهره برد تا بتوانند کارهای کشور را به خوبی پیش ببرند.
آیت الله علوی گرگانی بر ضرورت راه اندازی واحدهای تولیدی تعطیل شده تاکید کرد و گفت: باید دستگاه‌های تولیدی که از رونق افتاده و تعطیل شده‌اند، راه اندازی شوند و به رونق برسند زیرا زمانی که تولید رونق نداشته باشد، کشور و معیشت مردم از رونق خواهد افتاد.
وی با بیان اینکه باید همیشه بخاطر داشت هر پست و مقامی که دست مسئولان است، امانتی است که باید به دیگری بسپارند، خاطرنشان کرد: مسئولین باید صدای ناله مردم را بشوند و برای رفع مشکلات معیشتی و رونق بخشی تولیدات کشور تلاش کنند.