خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیاووشی: سپاهان همچنان مدعی قهرمانی است/ نتیجه باید جور دیگری رقم می‌خورد

فارس | ورزشی | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 18:21
دروازه بان تیم هندبال سپاهان اصفهان گفت: با وجود اینکه در دو بازی مغلوب شده‌ایم، اما همچنان مدعی قهرمانی هستیم.
سپاهان،تيم،هندبال،اصفهان،بازي،مس

دروازه بان تیم هندبال سپاهان اصفهان گفت: با وجود اینکه در دو بازی مغلوب شده‌ایم، اما همچنان مدعی قهرمانی هستیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌های هندبال سپاهان اصفهان و مس کرمان از ساعت 15:30 امروز در چهارمین روز از مرحله اول رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور مقابل هم قرار گرفتند که این مسابقه با نتیجه 21 بر 19 به سود مس کرمان خاتمه پیدا کرد.
محمد سیاووشی، سنگربان ملی پوش تیم هندبال سپاهان اصفهان درمورد این بازی اظهار داشت: بازی جذابی بود و امیدوارم همه از دیدن این مسابقه لذت برده باشند.
تیم مس مدعی قهرمانی است و امسال هم تیم قدرتمندی دارد.
کرمانی ها بازیکنان زیاد و کادر فنی قدرتمندی دارند.
وی ادامه داد: به جرات می توانم بگویم که نتیجه باید جور دیگری رقم می خورد.
ما توپ های زیادی را از دست دادیم.
مثل بازی گذشته اشتباهات زیادی داشتیم و این مشکلات باید در تمرینات رفع شود تا در مرحله بعدی شرایط بهتری داشته باشیم.
سنگربان ملی پوش تیم هندبال سپاهان اصفهان خاطرنشان کرد: با وجود نتایجی که تاکنون کسب کرده ایم، سپاهان همچنان 100درصد مدعی قهرمانی است.
شک کنید ما با این دو شکست ناامید نخواهیم شد و با قدرت به کار خود ادامه خواهیم داد.
انتهای پیام/