سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۱۴۸ کانال مجازی مجرمانه با موضوع همسریابی

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 17:59
گروه استان ها _ اصفهان _ رئیس پلیس فتای استان اصفهان، از شناسایی ۱۴۸ کانال و صفحه مجازی مجرمانه با موضوع همسریابی و صیغه یابی در فضای مجازی و برخورد با دائر کنندگان خبر داد.
اجتماعي،همسريابي،مجازي،صفحات،فضاي،صيغه،كلاهبرداري

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی اظهار داشت: یکی از جرایمی که با رصد و پایش هوشمندانه در فضای مجازی با آن مواجه هستیم کلاهبرداری و سوءاستفاده از کاربران با سوق دادن آنها به صفحات و کانال‌هایی تحت عنوان همسریابی و یا صیغه یابی است.
وی تاکید کرد: کاربران فضای مجازی بایستی به این موضوع توجه داشته باشند که هیچ قانونی در زمینه راه اندازی وب سایت‌ها، کانال‌ها و صفحات اجتماعی با موضوع همسریابی در فضای مجازی نداریم و بنابر این اگر با این گونه موارد مواجه شدند بدانند که فعالیت آنها مجرمانه است و تحت تعقیب پلیس فتا و مراجع قضائی هستند.
این مقام انتظامی درباره ماهیت اصلی این سایت‌ها و صفحات اجتماعی گفت: تنها اقدامی که دایر کنندگان این کانال‌ها و گروه‌ها انجام می‌دهند در مرحله اول کلاهبرداری و در مرحله بعد سوءاستفاده از مطالب و اطلاعات خصوصی است که کاربران در این کانال‌ها بارگذاری می‌کنند.
سرهنگ مرتضوی در ادامه از اجرای طرح مقابله با کانال‌ها و گروه‌های اجتماعی همسریابی و صیغه یابی توسط کارشناسان دایره رصد و پایش فضای مجازی پلیس فتای استان اصفهان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۴۸ کانال و یا صفحه اجتماعی در حوزه همسریابی و صیغه یابی شناسایی و دایر کنندگان آنها پس از شناسایی تحت پیگرد قضائی قرار گرفته و با آنان برخوردهای قانونی لازم صورت گرفت.
این مقام انتظامی پنج مورد از این کانال‌ها و صفحات اجتماعی را مربوط به استان اصفهان و بقیه را مربوط به سایر استان‌های کشور عنوان کرد و در عین حال اظهار داشت: میزان قربانیان این سایت‌ها رویه یکسان دارد و تقریباً از همه استان‌ها مورد سوءاستفاده و یا کلاهبرداری قرار گرفته بودند.