خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف لنج پاکستانی در جاسک و بازداشت ۱۰ خدمه

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 15:35
فرمانده مرزبانی هرمزگان از توقیف یک فروند موتور لنج بزرگ متعلق به کشورهای همسایه در آب‌های بندر جاسک و دستگیری ۱۰ نفر خدمه آن خبر داد.
هرمزگان،قاچاق،سوخت،جاسك،مرزباني،لنج،ليتري

فرمانده مرزبانی هرمزگان از توقیف یک فروند موتور لنج بزرگ متعلق به کشورهای همسایه در آب‌های بندر جاسک و دستگیری ۱۰ نفر خدمه آن خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی مرزبانی هرمزگان، سردار حسین دهکی گفت: با انجام اقدامات اطلاعاتی یک فروند لنج بزرگ پاکستانی با ظرفیت بارگیری نیم میلیون لیتر سوخت به‌صورت غیرقانونی وارد مرزهای آبی ایران در استان هرمزگان شده بود که پس از بارگیری مقادیر زیادی گازوئیل حین خروج از مرزها مرزبانان بیدار و آماده پایگاه دریابانی جاسک آن را توقیف کردند.
مرزبانان جاسک پس از بررسی لنج توقیفی، تعداد هزار بشکه ۲۰۰ لیتری و ۲۰۰ مخزن یک هزار لیتری آغشته به سوخت و تعداد ۱۰ دستگاه پمپ روبین مخصوص تخلیه و بارگیری سوخت قاچاق و تعداد ۳۰۰ بشکه ۲۰۰ لیتری حاوی گازوئیل قاچاق کشف کردند.
فرمانده مرزبانی هرمزگان خاطرنشان کرد: شناور توقیفی علاوه بر قاچاق سوخت و تجاوز مرزی به آب‌های داخلی ایران فاقد هرگونه مدارک هویتی بوده است.
با کشف ۷۶ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در این عملیات، تعداد ۱۰ نفر خدمه شناور دستگیر و برای اقدامات قضایی به مراجع ذی‌صلاح معرفی شدند.
انتهای پیام/88055/ر