خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت یکی از معاونان رهبر سابق القاعده در عراق

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 15:03
سازمان اطلاعات عراق امروز (سه شنبه) از دستگیری یکی از معاونان سرکرده سابق القاعده خبر داد.
القاعده،الزرقاوي،سركرده،معاونان،تروريستي

سازمان اطلاعات عراق امروز (سه شنبه) از دستگیری یکی از معاونان سرکرده سابق القاعده خبر داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، این سازمان در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد، نیروهای امنیتی علیه یکی از معاونان ابومصعب الزرقاوی، سرکرده سابق تشکیلات تروریستی القاعده در بغداد کمین و او را بازداشت کردند.
در این بیانیه آمده است، معاون الزرقاوی مطابق با مفاد ماده چهار تروریسم به دلیل وابستگی به گروهک‌های داعشی تحت تعقیب بود.
این تروریست پس از دستگیری اعتراف کرده که با گروهک‌های جنایتکار هم دست بوده و در چندین عملیات تروریستی با گروهک‌های القاعده و داعش مشارکت داشته است و اقدام به ایجاد ایست‌های بازرسی ساختگی با هدف ترور و آوارگی شهروندان در منطقه با انگیزه‌های فرقه‌ای می‌کرده است.
انتهای پیام