خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای صبحگاهی یزد تک‌رقمی شد/نوسانات جزئی آسمان یزد تا هفته آتی

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 15:03
کارشناس هواشناسی استان یزد با بیان این که کمینه دمای امروز نقاط مختلف استان تک رقمی و در برخی مناطق روستایی زیر صفر بوده است، آسمان استان تا اوائل هفته آینده را صاف با نوسانات جزئی پیش‌بینی کرد.
استان،دماي،درجه،آينده،ميرحسيني

ایسنا/یزد کارشناس هواشناسی استان یزد با بیان این که کمینه دمای امروز نقاط مختلف استان تک رقمی و در برخی مناطق روستایی زیر صفر بوده است، آسمان استان تا اوائل هفته آینده را صاف با نوسانات جزئی پیش‌بینی کرد.
«سید عباس میرحسینی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در مورد وضعیت آب و هوای استان در روزهای آتی، اظهار کرد: از امروز سه‌شنبه 22 مهرماه تا شنبه هفته آینده، آسمان استان عمدتاً صاف و نوسانات جزئی در آب و هوا را شاهد خواهیم بود.
وی افزود: دمای صبحگاهی امروز تمام ایستگاه‌های هواشناسی استان تک رقمی و کمتر از ۱۰ درجه سانتی‌گراد بوده است به طوری که مرکز استان در شبانه‌روز گذشته دمایی بین 8 و ۲۳ درجه سانتی‌گراد داشته است.
میرحسینی با پیش‌بینی اندک دمای هوای استان از یک‌شنبه هفته‌ی آینده، اضافه کرد: در شبانه روز گذشته سبزدشت بافق با دمای کمینه منفی پنج درجه، سردترین مکان استان و پس از آن ایستگاه گاریز با دمای منفی یک درجه بوده است ولی در همین مدت ایشتگاه شهر بافق با نمایش دمای ۲۶ درجه سانتی‌گراد، گرمترین نقطه استان اعلام شده است.
انتهای پیام