خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمپین ترامپ بر برگزاری مناظره‌های حضوری اصرار کرد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 13:25
کاخ سفید از کمیسیون مناظره‌های آمریکا خواسته به رغم دست رد دونالد ترامپ به پیشنهاد مناظره‌های مجازی، به این رئیس جمهور آمریکا اجازه دهد طبق برنامه ریزی با جو بایدن مناظره داشته باشد.
مناظره،آمريكا،جمهور،رئيس،كميسيون،برگزاري،شركت

کاخ سفید از کمیسیون مناظره‌های آمریکا خواسته به رغم دست رد دونالد ترامپ به پیشنهاد مناظره‌های مجازی، به این رئیس جمهور آمریکا اجازه دهد طبق برنامه ریزی با جو بایدن مناظره داشته باشد.
به گزارش ایسنا، به نقل از یاهونیوز، سی.ان.ان گزارش کرد، برایان مورجنسترن، معاون مدیر ارتباطات کاخ سفید در بیانیه‌ای از کمیسیون مذکور خواست در مساله برگزاری مناظره تلویزیونی تجدید نظر کند.
این اتفاق چند روز بعد از آن می‌افتد که کمیسیون مناظرات ریاست جمهوری آمریکا دومین مناظره انتخاباتی میان دونالد ترامپ جمهوریخواه و جو بایدن دموکرات به شکل حضوری را که قرار بود روز پنجشنبه برگزار شود از بابت نگرانی‌های مربوط به ابتلای رئیس جمهور آمریکا به کروناویروس لغو کرد.
همچنین طرح پیشنهادی برگزاری مناظره مجازی میان این دو نامزد هم بعد از خودداری کمپین ترامپ از شرکت در آن لغو شد.
مورجنسترن با استدلال در خصوص اینکه ترامپ می‌تواند حضوری در مناظره شرکت کند، تاکید کرد: "رئیس جمهور آمریکا برای مناظره آمادگی داشته و پزشکانش هم او را مجاز به شرکت در تعاملات عمومی دانسته‌اند."
او ادامه داد: آنها گفته‌اند که او دیگر خطری برای انتقال بیماری به شمار نمی‌آید، بنابراین خوب است اگر این کمیسون مجددا برگزاری مناظره را به برنامه زمانی برگرداند.
این اظهارات بعد از آن مطرح شدند که پزشک رئیس جمهور آمریکا دکتر شان کانلی اعلام داشت "او دیگر دارای ریسک انتقال بیماری به دیگران در نظر گرفته نمی‌شود".
انتهای پیام