توضیحات تابش دربارۀ دور سیوسوم جشنواره فیلم کودک و نوجوان
دبیر سیوسومین دوره از جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در نشست خبری مجازی خود علاوه بر بیان توضیحاتی دربارۀ شیوه و هزینۀ برگزاری این دوره از جشنواره، به معرفی داوران بخش سینمای ایران و بینالملل و نیز، اعلام اسامی هنرمندانی که در این دوره بناست از فعالیت آنها تجلیل شود، پرداخت.

ایسنا/اصفهان دبیر سیوسومین دوره از جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در نشست خبری مجازی خود علاوه بر بیان توضیحاتی دربارۀ شیوه و هزینۀ برگزاری این دوره از جشنواره، به معرفی داوران بخش سینمای ایران و بینالملل و نیز، اعلام اسامی هنرمندانی که در این دوره بناست از فعالیت آنها تجلیل شود، پرداخت.
علیرضا تابش، دبیر سی و سومین دوره از جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، در نشست خبری مجازی خود که صبح امروز (سهشنبه_۲۲ مهرماه) بهصورت زنده از صفحۀ اینستاگرامی این جشنواره پخش شد گفت: امسال جشنواره در شرایطی برگزار میشود که بحران کرونا تمام جهان را به خود مشغول کرده و در این شرایط ما باید زندگی کودکان ایرانی را از آنچه که هست شادتر کنیم.
وی با اشاره به اینکه شعار امسال جشنواره «هر خانه یک سینما، هر کودک یک داور» است ادامه داد: برگزاری جشنواره در این شرایط تصمیم سختی بود که همکاران ما درنهایت با تقویت زیرساختها، مشارکت با پلتفرمهای پخش و همفکری تهیه کنندگان آثار کودک و نوجوان و اهالی رسانه و منتقدان اتخاذ کردند؛ بهطوریکه امسال ۱۰۷ عنوان فیلم برای اکران آنلاین در ۳۹ باکس تجمیع شده و از تاریخ ۲۷ مهر تا دوم آبان ماه به نمایش درمیآید.
تابش تصریح کرد: صاحبان آثار، داوران کودک و نوجوان و منتقدان و اهالی رسانه از ۲۶ مهر میتوانند با مراجعه به سامانۀ جشنواره بر اساس کدهای تخفیف معینشده در حساب کاربری، فیلمها را تماشا کنند اما مشترکین این پلتفرمها و عموم مردم به شیوۀ ثابت میتوانند شاهد تماشای فیلمهای این بخش باشند.
دبیر سی و سومین دوره از جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان گفت: کودکان و نوجوانانی که بهعنوان داور در جشنواره سی و سوم ثبتنام کردهاند بعد از دیدن فیلمها بهصورت رایگان با مراجعه به بخش داوری نظر خود را ثبت کنند و ما در تدارک هستیم تا طی شش روز برگزاری جشنواره همۀ مخاطبان بتوانند در نظرخواهی موجود شرکت کنند.
وی افزود: جشنواره امسال شامل برنامۀ «شبهای اصفهان»، «نشست خبری صاحبان آثار در خانه جشنواره»، «کارگاههای ملی و بین المللی»، «نکوداشت ابراهیم فروزش و کامبوزیا پرتوی»، «افتتاحیه و اختتامیه» و نیز «کارگاههای بخش ملی و بینالمللی» است که بر اساس کانال اختصاصی در پلتفرم تیوال هر روز بهصورت پخش زنده به نمایش درمیآیند.
تابش خاطرنشان کرد: کتابخانه ویدئویی که از سال گذشته با هدف بازاریابی و معرفی آثار بنیانگذاری شد امسال نیز بهصورت آنلاین کار خود را ادامه خواهد دارد.
این کتابخانه با همکاری پلتفرم هاشور برای خرید فیلم برپاست و مراجعین میتوانند با مراجعه به بخش کاربری از شنبه ۲۸ مهرماه به مدت شش روز با نام کاربری و رمزی که دریافت کردهاند ارتباط خود را با پخشکنندگان برقرار نگهدارند و سفارش خرید بدهند.
دبیر سی و سومین دوره از جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان دربارۀ برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان توضیح داد: چهارمین دورۀ این المپیاد از تاریخ ۲۸ تا ۳۰ مهرماه بهصورت مجازی با حضور منتورها و اساتید و مربیان در محل مرکز نوآوری صبا در تهران برگزار میشود و نوجوانان راهیافته به این المپیاد بهصورت مجازی از سراسر کشور میتوانند ارتباط مجازی خود را با المپیاد داشته باشند.
داوری آثار در بخش بینالمللی نیز بر اساس لینک فیلمها صورت گرفته است.
وی افزود: داوران امسال جشنواره در بخش سینمای ایران حبیب اسماعیلی تهیهکننده، فرهاد توحیدی فیلمنامهنویس، مهدی خرمیان کارگردان انیمیشن، فریدون عموزادهخلیلی نویسنده، ابراهیم فروزش کارگردان، حمیدرضا مدقق منتقدومدرس سینما و پریوش نظریه، بازیگر هستند و داوری بخش بین الملل را نیز پابلو سالوادور از سوئد، صحرا کریمی از افغانستان، شاد شنووا از فرانسه، آیدا پناهنده از ایران، ایرج طهماسب از ایران، پاول گومنیکووس از لتونی، الکساندرا پوشنووا از قزاقستان و بهنام بهزادی از ایران برعهده دارند.
تابش خبر داد: مجموعا ۱۰۷ عنوان فیلم طی شش روز در پلتفرمها به نمایش درمیاید که از بین فیلمها دو فیلم ویژه نابینایان و ناشنوایان بهصورت توضیحدار آمادهسازی شده است و امیدوارم با این کار بخشی از مسئولیت اجتماعی خود را در قبال آنها انجام داده باشیم.
دبیر سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در پاسخ به سؤال خبرنگار ایسنا مبنی بر میزان بودجهای که برای برگزاری این دوره از جشنواره در نظر گرفتهشده گفت: بهرغم افزایش هزینههای ارزی و ریالی بهخصوص در سال جاری، پیشبینیای که ما برای هزینه جشنواره داشتیم کاهشیافته و بهطور تقریبی میتوانم اعلام کنم که هزینههای این جشنواره از بودجه متوسط تولید یک فیلم سینمایی قطعاً کمتر است.
وی با اشاره به اینکه سازمان سینمایی، مؤسسات سینمایی و جشنوارههای سینمایی طی سه سال گذشته فرایندهای حمایتی و هزینههای خود را شفاف سازی میکنند اظهار کرد: امیدواریم این شیوه برای تمام جشنواره ها به یک فرهنگ فراگیر تبدیل شود.
تابش با بیان اینکه به هرحال، معرفی یک رویداد آنلاین نیاز به محتواسازی تصویری و فعالیتهای جدید دارد، خاطرنشان کرد: پرداخت حق نمایش فیلم برای سه بار نمایش آثار در پلتفرمها به صاحبان فیلمها و همینطور جوایزبخش اصلی هزینههای جشنواره امسال را در برمی گیرد که هر دوی این هزینهها درنهایت به اهالی سینما برمیگردد.
دبیر سی و سومین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان یادآور شد: فیلم های مسابقه سینمای ایران در خانه جشنواره و به صورت فیزیکی و محدود اکران میشود و بر این اساس ۱۱ فیلم در این بخش به نمایش درخواهد آمد اما در صورت تمدید تعطیلی مراکز فرهنگی در اصفهان و تهران برای این بخش که برگزاری آن به صورت حضوری برنامهریزی شده، تابع تصمیم ستاد مبارزه با کرونا هستیم و از آنجا که داوری و ارزیابی فیلمها پیشتر انجام شده از این بابت نگرانی نداریم.
انتهای پیام