خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد شدید حزب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی از عملکرد کابینه نتانیاهو

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 12:51
رئیس ائتلاف یمینا با انتقاد شدید از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، او را به مدیریت نادرست مبارزه با ویروس کرونا متهم کرد.
تعطيلي،صهيونيستي،باور،رژيم،وزير،كرونا

رئیس ائتلاف یمینا با انتقاد شدید از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، او را به مدیریت نادرست مبارزه با ویروس کرونا متهم کرد.
به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان "یدیعوت آحارونوت" به نقل از نفتالی بنت، رئیس ائتلاف یمینا و وزیر سابق ارتش رژیم صهیونیستی نوشت، "آقای نخست وزیر، می دانی چرا اعتماد از این کابینه به شکل کامل سلب شده؟
چون تو واقعیت را نمی‌گویی، تعطیلی نشانه پیروزی نبوده بلکه نشانه شکست است، شکستی وحشتناک".
بنت در ادامه گفت: کشورهایی که عملکرد بدی دارند به مرحله تعطیلی می‌رسند، هر کسی بگوید همه به مرحله تعطیلی می‌رسند، دروغ می‌گوید، مردم باور خود به تو را از دست داده‌اند چون تو آنها را باور نداری، کسی که به مردم باور داشته باشد، از (گزینه) تعطیلی استفاده نکرده و به آن افتخار نمی‌کند.
کابینه رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در پی افزایش موارد ابتلا به کرونا، اجرای دستورالعمل‌های مربوط به حالت فوق‌العاده را برای یک هفته دیگر تمدید کرد.
انتهای پیام