خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمب ۸ واحد صنفی متخلف در چهارمحال و بختیاری

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 11:45
رئیس پلیس امنیت عمومی چهارمحال و بختیاری از پلمب هشت واحد صنفی متخلف به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مهر ماه خبر داد.
صنفي،رعايت،واحد،بختياري،استان،پلمب

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس پلیس امنیت عمومی چهارمحال و بختیاری از پلمب هشت واحد صنفی متخلف به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مهر ماه خبر داد.
بر اساس گزارش پایگاه خبری پلیس چهارمحال و بختیاری، سرهنگ اسکندر سعیدی اظهار کرد: با توجه به اعمال محدویت‌های جدید در نحوه فعالیت واحدهای صنفی توسط ستاد مقابله با کرونای استان و به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، مامورین اداره نظارت بر اماکن عمومی طی طرح مشترک به همراه مامورین مرکز بهداشت استان و با هماهنگی قضایی در مهر ماه سال جاری از ۲۵۶ واحد صنفی در سطح استان بازدید کردند.
وی گفت: در اجرای این طرح برای ۱۵ واحد صنفی به علت عدم رعایت ضوابط اخطاریه کتبی صادر و هشت واحد صنفی در رسته‌های مختلف از جمله گیم‌نت، خرید و فروش ضایعات، اغذیه سرا، به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمب شدند.
انتهای پیام