کاهش ۲۱ درصدی تولید گوشت سفید در زنجان
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: امسال نسبت به پارسال با کاهش ۲۱ درصدی در زمینه تولید گوشت سفید مواجه هستیم.

ایسنا/زنجان رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: امسال نسبت به پارسال با کاهش ۲۱ درصدی در زمینه تولید گوشت سفید مواجه هستیم.
جواد تاراسی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال در حوزه جوجهریزی با کاهش ۱۸ درصدی نسبت به سال گذشته مواجه هستیم، اظهار کرد: میزان جوجهریزی انجام شده در استان طی سالجاری ۱۰ میلیون و ۵۵۸ هزار قطعه بوده، این در حالی است که این میزان در سال گذشته ۱۲ میلیون و ۸۵۷ هزار قطعه بوده که این آمار بیانگر کاهش ۱۸ درصدی استان در این زمینه است.
وی افزود: کاهش میزان جوجهریزی در مهرماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۵ درصد بوده و اگر بخواهیم به مهمترین عواملی که باعث کاهش این میزان شده، اشاره کنیم، دسترسی نداشتن تولیدکنندگان به کنجاله سویا و ذرت، از مهمترین دلایل این امر به شمار میرود که باعث شده امسال نسبت به پارسال با کاهش ۲۱ درصدی در زمینه تولید گوشت سفید مواجه شویم.
این مسئول از اختصاص ۲۱ هزار و ۲۴۸ تن سویا از طریق سامانه بازرگانی (بازارگاه) به مرغداریها از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد و تصریح کرد: با این اقدام توانستیم حدود ۵۶ درصد از نیاز مرغداریهای استان را تامین کنیم که در این زمینه در حدود ۱۷ هزار تن نهاده به بخش طیور استان زنجان اختصاص یافت.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با تاکید بر اینکه یکی از چالشهای پیش روی استان، تامین نهادهها است، خاطرنشان کرد: همین مشکلات باعث به وجود آمدن مشکل بزرگتری به نام افزایش قیمت مرغ و تخممرغ در استان شده است.
انتهای پیام