خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیئت صهیونیستی

ایسنا | برگزیده، بین‌الملل | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 09:33
رسانه‌های عبری‌زبان اعلام کردند، هیئت مشترک اسرائیلی_آمریکایی روز یکشنبه آتی با پرواز مستقیم از فرودگاه بن گوریون تل‌آویو به منامه می‌رود.
هيئت،رژيم،اعلام،صهيونيستي،يكشنبه،سفر،مسئولان،گوريون

رسانه‌های عبری‌زبان اعلام کردند، هیئت مشترک اسرائیلی_آمریکایی روز یکشنبه آتی با پرواز مستقیم از فرودگاه بن گوریون تل‌آویو به منامه می‌رود.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، به گفته بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مسئولان این رژیم، تل آویو برای تسریع در روند عادی‌سازی روابط با کشورهای عربی تلاش می‌کند.
رسانه‌های عبری‌زبان اعلام کردند: قرار است هیئت اسرائیلی آمریکایی یکشنبه آتی به بحرین برود.
سایت "عکا" به نقل از باراک رافید، خبرنگار سیاسی سایت واللا اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود که هیئت اسرائیلی_آمریکایی یکشنبه به بحرین برود.
این سفر شبیه سفر امارات خواهد بود.
یک پرواز مستقیم از فرودگاه بن گوریون به منامه.
مسئولان صهیونیستی تأکید کردند، ریاست هیئت این رژیم را آلن اوشبیز، مدیرکل وزارت خارجه رژیم صهیونیستی و رونین برتز، معاون نخست‌وزیر برعهده دارند.
همچنین قرار است ریاست هیئت آمریکایی را استیون منوچن، وزیر خزانه‌داری آمریکا و آوی برکوویچ، فرستاده کاخ سفید برعهده داشته باشند.
مسئولان اعلام کردند، هدف از این سفر تبلیغ ساختار معاهده صلح میان دولت‌ها و ایجاد کارگروه برای توافق‌های اضافی در زمینه‌های اقتصاد، سرمایه‌گذاری، هواپیمایی، ویزای ورود، گردشگری، همکاری علمی تکنولوژی در پزشکی، کشاورزی، آب‌ها و غیره است.
انتهای پیام