خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود دادگستری ‌خراسان رضوی ‌به تخریب مسجد "هفت‌در‌" / دادستانی مأمور پیگیری و برخورد با خاطیان شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 09:31
گروه استان‌ها ـ دادستان خراسان رضوی طی دستور ویژه‌ای از پیگیری مسائل مربوط به تخریب مسجد هفت درب خبر داد.
پيگيري،رضوي،تخلفات،مسجد،دادگستري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، محمدحسین درودی طی دستور ویژه‌ای از پیگیری مسائل مربوط به تخریب مسجد هفت درب خبر داد.
برپایه این گزارش و متعاقب انتشار اخبار مربوط به تخریب یک مسجد در منطقه پیرامون حرم مطهر رضوی‌ و با تاکید رئیس کل دادگستری استان، دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی از پیگیری ویژه مسائل مربوط به این واقعه توسط مجموعه قضایی و برخورد باخاطیان و تخلفات احتمالی در این جریان خبر داد.
دادگستری استان خراسان رضوی ضمن محکومیت هرگونه رفتار خلاف شرع و قانون، با قاطعیت با تخلفات برخورد خواهد کرد.
بر این اساس از کلیه
همشهریان مومن و دلسوز خواسته شده تا مطالبات و خواسته های خود را در چهارچوب فرایندها و موازین قانونی پیگیری کنند.
انتهای پیام/281/ش