خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدهی ۳۵۰ میلیون تومانی ادارات دولتی گلپایگان به اوقاف

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 مهر 1399 - 08:37
گلپایگان- رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گلپایگان گفت: ادارات دولتی شهرستان ۳۳۰ میلیارد تومان بابت اجاره بهای مکان‌های وقفی به اداره اوقاف گلپایگان بدهکار هستند.
گلپايگان،اداره،امامزادگان،موقوفات،خديجه،اوقاف،وقف

حجت‌الاسلام عباس نصیرالاسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مسجد جامع گلپایگان از آثار تاریخی مهم شهر است، اظهار داشت: میراث فرهنگی با هدف حفظ این بنا مغازه‌های ضلع شمالی مسجد را تخریب کرد و پس از جمع آوری نخاله‌های ساختمانی با نظارت میراث توسط پیمانکار شهرداری گلپایگان مرمت و بهسازی می‌شود.
وی تأخیر اتمام پروژه‌های عمرانی امامزادگان هفده‌تن (ع) را پرداخت نشدن به موقع اجاره‌بها و بدهی معوقه دستگاه‌های اداری گلپایگان اعلام کرد و گفت: ادارات گلپایگان ۳۳۰ میلیون تومان به اوقاف بدهکار هستند که بیشترین رقم مربوط به آموزش و پرورش و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلپایگان است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گلپایگان تصریح کرد: از دوره صفویه موقوفات زیادی به نام خدیجه خانم در شهر گلپایگان با نیت عمران و مرمت وقف امامزادگان هفده‌تن داریم، بسیاری از ادارات از جمله آموزش و پرورش، فروشگاه فرهنگیان، تالار معلم، دادگستری، بانک قوامین، نیروی انتظامی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلپایگان از موقوفه خدیجه خانم هستند که به صورت قانونی است.
وی بیان داشت: درآمد امام‌زادگان در بخش عمرانی، جاری، مراسمات مذهبی و فرهنگی و درآمد موقوفات وقف شده بنا به نیت واقف هزینه می‌شود.