سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروش سهام عدالت به‌صرفه است؟

مشرق | اقتصادی | دوشنبه، 21 مهر 1399 - 16:29
در دو ماه اخیر سهام عدالت حدود شش میلیون تومان ارزش خود را از دست داده است.
سهام،عدالت،درخواست،فروش،حذف،تومان،ثبت

به گزارش سرویس بورس مشرق، ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی در مرداد ماه تا نزدیک قله ۲۱ میلیون تومان پیش رفت که در آن زمان بسیاری از سهامداران درخواست فروش سهام خود را ثبت کردند.
در واقع وقتی که سهامداران در میانه مرداد ماه درخواست فروش ۶۰ درصد از سهامشان را ثبت کردند انتظار داشتند ۱۲.۶ میلیون تومان برایشان واریز شود، اما سهامی که درخواست فروش آن برای دریافت حدود ۱۲ میلیون تومان ثبت شده بود اگر الان فروخته شود در بیشترین رقم ۹ میلیون تومان واریز خواهد شد.
اگر این ۹ میلیون تومان به صورت یک جا یا در چند نوبت به صورت عمده واریز می‌شد فروش سهام منطقی به نظر می‌رسد، اما واریزی‌ها همچنان خرد است، در هفته گذشته نیز برخی از کارگزاری‌ها واریز پول سهام عدالت را از سر گرفتند نیز مبلغ آن کمتر از ۱۰۰ هزار تومان بود.
در حالی واریزی‌های خرد ادامه دارد که قرار بود این نوع پرداخت برداشته شود و سهامداران پول سهامشان را در رقم‌های عمده دریافت کنند.
از آنجایی که ارزش سهام عدالت به عملکرد بازار سرمایه بستگی دارد و پیش‌بینی کارشناسان نسبت به آینده بورس مثبت است، می‌شود اینطور در نظر گرفت که ارزش سهام عدالت کمتر از این نشود و رشد کند.
کاش ارزش سهام عدالت نسبت به زمان ثبت درخواست، واریزی‌های خرد و پیش‌بینی مثبت نسبت به آینده بورس و سهام عدالت این سیگنال را می‌دهد که درخواست‌های فروشی که در روزهای اوج قیمت سهام عدالت ثبت شده حذف شوند.
امکان حذف درخواست از هفته آینده
در این خصوص امکان حذف درخواست فروش از سوی کمیته فنی سهام عدالت تصویب شده و احتمالا از هفته آینده اجرایی شود.
محمود حسنلو، مدیر فنی سهام عدالت در این خصوص به تجارت‌نیوز گفت: موضوع امکان حذف درخواست فروش سهام عدالت به صورت جدی در حال پیگیری است و احتمالا طبق قولی که داده‌ایم از اوایل هفته آینده سهامداران می‌توانند درخواست فروش سهامشان را حذف کنند.
وی افزود: تمام تلاش ما این است که هر سهامداری که درخواست لغو سفارش را زد، هر تعداد سهامی که فروخته شده که هیچ اما درخواست فروش مابقی سهامی که فروخته نشده حذف شود.
منبع:تجارت‌نیوز