خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نامه دبیر شورای امنیت به کلانتری و تاکید بر امنیتی نبودن مسائل تنوع زیستی و ژنتیکی

ایسنا | برگزیده، اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 21 مهر 1399 - 10:59
رییس سازمان حفاظت محیط زیست از نامه دبیر شورای امنیت ملی به سازمان خبر داد که طی آن بر امنیتی نبودن مسائل مرتبط با تنوع زیستی و ژنتیکی امنیتی تاکید شده است.
زيستي،تنوع،ژنتيكي،امنيتي

رییس سازمان حفاظت محیط زیست از نامه دبیر شورای امنیت ملی به سازمان خبر داد که طی آن بر امنیتی نبودن مسائل مرتبط با تنوع زیستی و ژنتیکی امنیتی تاکید شده است.
به گزارش ایسنا، عیسی کلانتری در نخستین همایش تنوع زیستی که امروز به صورت مجازی برگزار شد، اظهارکرد: متاسفانه گاهی اوقات در کشور ما موضوعات مرتبط با تنوع زیستی و حفظ منابع ژنتیکی سیاسی سیاسی شده بود.
پس از چندین سال تلاش اخیرا دبیر شورای امنیت ملی نامه‌ای به سازمان محیط زیست ابلاغ کرده است که بر اساس آن دیگر مسائل مرتبط با تنوع زیستی و ژنتیکی امنیتی نیست‌.
وی ادامه داد: از این‌رو محققان و متخصصان تنوع زیستی و ژنتیکی خیالشان راحت باشد و بدانند که این مسائل مشکلات امنیتی ندارند و ارگان‌هایی که خود را مدعی امنیت می‌دانند حق دخالت مستقیم ندارند.
ادامه دارد