اعمال محدودیتهای کرونایی در زنجان بیتاثیر است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: متاسفانه محدودیتهای کرونایی اعمال شده به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی توسط زنجانیها تاثیری نداشته و بالعکس پیادهروهای زنجان مملو از جمعیت است.

ایسنا/زنجان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: متاسفانه محدودیتهای کرونایی اعمال شده به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی توسط زنجانیها تاثیری نداشته و بالعکس پیادهروهای زنجان مملو از جمعیت است.
علیرضا آرمانیکیان شامگاه دیروز (۲۰ مهرماه) در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، در رابطه با تغییر رفتار ویروس کرونا در موج سوم شیوع بیماری کووید - ۱۹، اظهار کرد: در هفتههای اخیر با شیوع موج سوم بیماری کرونا در استان، این ویروس تغییر رفتار داده و خطرناک شده است؛ به طوریکه با ابتلای یکی از اعضای خانواده به این بیماری، همه افراد خانواده را نیز مبتلا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه کودکان همچنان ناقل بیماری کرونا هستند و میتوانند بزرگسالان را به این بیماری مبتلا کنند، افزود: گفتنی است در میان افرادی که بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند، افرادی بودند که بیماری زمینهای نداشنهاند، جوان و ورزشکار بودند ولی نتوانستند با این ویروس مبارزه کنند و فوت شدند.
این مسئول با اشاره به شلوغی خیابانهای شهر زنجان در هفته اعمال محدودیتهای کرونایی، تصریح کرد: متاسفانه محدودیتهای اعمال شده اخیر نتوانسته تاثیر مثبتی بر کاهش وضعیت کرونایی زنجان بگذارد، زیرا مردم همچنان بیتوجه هستند و نکات بهداشتی و دوری از تجمعات را رعایت نمیکنند.
معاون درمان دانشگاه علومپزشکی استان، در رابطه با افزایش سه دستگاه سی.تی.اسکن جدید به سیستم درمانی زنجان، ادامه داد: طبق قولهای داده شده وزارت بهداشت تلاش میکنیم در هفتههای آتی سه دستگاه سی.تی.اسکن جدید به ۷ دستگاه موجود اضافه شود.
آرمانیکیان با بیان اینکه بیماری کرونا سبب استرس و فشار روانی در جامعه شده است، اظهار کرد: گفتنی است رسانههای استان باید در خصوص بیماری کرونا اطلاع رسانی کنند و بگویند در عین حال که نباید از این ویروس بترسند باید آن را جدی گرفته و تنها راه مقابله با این ویروس نیز رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
وی با بیان اینکه در استان زنجان با کمبود پزشک عمومی مواجه هستیم، افزود: اکنون در شهرستان خدابنده، سه پزشک متخصص و باتجربه در حال فعالیت هستند و مشکل جدی در این خصوص در این شهرستان وجود ندارد.
این مسئول تصریح کرد: برای جلوگیری از ایجاد مشکلاتی در زمینه کمبود پزشک در شهرستانهای استان، در کنکور سهمیه ویژهای برای بومیان مناطق مختلف اختصاص داده خواهد شد تا از این ظرفیتها برای خدمترسانی به بومیان استفاده کنیم و نیازی به پزشک غیربومی نباشد.
معاون درمان دانشگاه علومپزشکی استان با بیان اینکه مجوز لازم برای ۵۰ ست کامل آی.سی.یو داده شده است، ادامه داد: اکنون برای تهیه هر ست آی.سی.یو، ۴ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که این اعتبارات از سوی وزارت بهداشت تامین خواهد شد.
آرمانیکیان با تاکید بر اینکه دانشگاه علومپزشکی استان همه تلاش خود را برای ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی انجام میدهد، خاطرنشان کرد: ما نمیتوانیم ارائه خدمت بیماران سرطانی، تصادفی و بیمارانی که نیاز به عمل جراحی ضروری دارند را کاهش دهیم.
انتهای پیام