خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارات مداخله جویانه مقام آمریکایی در امور عراق

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 21 مهر 1399 - 06:46
یک مقام وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی مداخله جویانه در مصاحبه با شبکه الجزیره، از گروه های عراقی خواست که سلاح خود را تحویل دولت مرکزی بدهند.
عراق،آمريكا،دولت،ثباتي

به گزارش خبرگزاری مهر، یک مقام وزارت خارجه آمریکا از گروه های عراقی خواست سلاح خود را تحویل دولت مرکزی بدهند.
این مقام آمریکایی در گفتگو با الجزیره مدعی شد که که اقدامات گروه های عراقی مانع تلاشهای دولت بغداد برای جذب سرمایه گذاری خارجی خواهد شد.
وی در عین حال ادعا کرد که آمریکا از دولت عراق برای مقابله با بحران اقتصادی و بی ثباتی امنیتی و بحران کرونا حمایت می کند.
این در حالی است که حضور نظامیان آمریکا در عراق یکی از عوامل اصلی بی ثباتی در این کشور و منطقه است و گروههایی که واشنگتن خواستار خلع سلاح آنهاست مهمترین مانع حضور نظامی این کشور در عراق هستند.